Advertorial

Photo diary - op bezoek bij MegaStores Den Haag tijdens de December Feestweken

Afgelopen zaterdag ging ik, samen met zoon Sem, richting Den Haag om een kijkje te gaan nemen bij de December Feestweken van MegaStores Den Haag. Wist je dat dit het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux is? In MegaStores Den Haag vind je heel veel woonwinkels, maar ook supermarkten, electronicawinkels, drogisterijen maar je kunt er ook speelgoed shoppen. In december hebben ze een aantal leuke evenementen, zoals de Wensboom, waaraan wij natuurlijk ook een wens hebben gehangen. Benieuwd wat we gewenst hebben? Kijk dan even naar de korte photo diary van zaterdag 12 december 2015.

Eenmaal aangekomen bij MegaStores Den Haag parkeerden we op het grote parkeerdek (kost maar EUR 1,00 per uur) en liepen een van de ingangen binnen. We zagen de grote Wensboom direct al staan, daar moesten we zijn! Maar we liepen eerst een rondje door de MegaStores om te kijken wat we zouden gaan wensen en voor wie!

Want dat is de bedoeling, je kunt een kerstwens in de boom hangen, die schrijf je op een kaartje en doet die in een kerstbal. Je mag natuurlijk iedereen opgeven die je lief of bijzonder vindt, maar het cadeau dat je hem of haar wilt geven mag een maximale waarde hebben van 100 euro en moet verkrijgbaar zijn bij één van de winkels in MegaStores Den Haag.

Na een rondje speuren langs en door de winkels wisten Sem en ik het al snel, we hebben heel veel dierenvoer gewenst voor de dieren in het asiel!

Yes, de bal hangt in de kerstboom, nu maar hopen dat onze wens uitkomt!

Na een tijdje hing de boom al behoorlijk wat kerstwensen, in totaal worden er 10 wensen vervuld! Je kunt trouwens nog steeds meedoen, zowel op 19 als 21 december kun je jouw kerstbal met wens nog in de Wensboom hangen (tussen 13:00 en 16:00 uur). De 10 winnaars worden bekend gemaakt via de Facebook-pagina van MegaStores op 24 december 2015.

Selfie bij de Wensboom! Ik draag trouwens American Doll liquid lipstick van Anastasia Beverly Hills op mijn lippen.

Nadat we onze wens hebben opgehangen doen we nog een rondje winkels, Sem spot mooie Minecraft boeken in Intertoys...

...en aangezien het lunchtijd is, gaan we nog even iets lekkers eten bij La Place.

We gingen allebei voor zalm, ik een flatbread met gegrilde zalm en Sem voor een focacia met zalm, heel erg lekker trouwens net zoals de frietjes.

Mocht je nog zin hebben in een selfie bij de kerstboom van La Place? Dan kun je wat accessoires uit de boom halen...wij hebben het maar niet gedaan!

 

De komende twee weken zijn er nog allerlei gratis andere activiteiten in MegaStores Den Haag, zoals een aantal workshops die perfect zijn voor kerstmis. Maar ook tijdens en na kerstmis is er nog genoeg leuks te doen, zowel voor ouders als hun kinderen. Er zijn in MegaStores ook nog speciale speelplekken voor kinderen, zowel gratis als betaald, handig als je ongestoord wilt winkelen terwijl de kinderen kunnen spelen. MegaStores Den Haag maakt het lekker knus tijdens de December Feestweken, meer informatie vind je op hun website : www.megastoresdenhaag.nl. Hieronder vind je het programma nog even terug:

 

Programma December Feestweken MegaStores Den Haag

 

15 december Eigen Huis & Tuin workshop door Thomas Verhoef

Op dinsdag 15 december tussen 13.00 tot 16.00 uur geeft Eigen Huis & Tuin presentator Thomas Verhoef drie styling workshops die een uur per keer duren op het Woonplein. De workshops zijn gericht op het feestelijk stylen van de woonkamer, eettafel en tuin.

 

18 december Kookworkshop door Nadia Zerouali van 24Kitchen

 Op vrijdag 18 december geeft Nadia Zerouali, bekend van het kookprogramma 24Kitchen en uitgever van diverse kookboeken, om 10:00 uur en 13:00 uur een kookworkshop. Per sessie (die twee uur duurt) maakt ze een voor-, hoofd- en nagerecht en licht dit uitgebreid toe. Natuurlijk kunnen de gerechten geproefd worden!

 

19 & 21 december Wensboom

Vandaag (tussen 13.00 – 16.00 uur) kun je de grote kerstboom op het Woonplein decoreren met speciale kerstballen. Je kunt namelijk een wens in de boom hangen, niet voor jezelf maar voor een ander. Schrijf op een wenskaartje welk product, dat verkrijgbaar is bij een van de winkels van MegaStores met een maximum bedrag van € 100, jij wenst voor een ander, en waarom, en wie weet wordt jouw wens vervuld. De tien wensen met de beste motivatie worden op 24 december via Facebook.com/MegaStores bekend gemaakt.

 

23 december Kerstballenspeurtocht

Speciaal voor kinderen organiseren we een kerstballenspeurtocht! Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen kinderen op zoek gaan naar kerstballen die verstopt zijn in etalages van het winkelcentrum, met een cadeautje voor speurders die een volle speurkaart inleveren. Kleine speurders kunnen op het Woonplein een cadeautje ophalen en tot uiterlijk 16.00 uur inleveren.

 

24 & 26 december Kinderkerstfilms kijken

Vandaag kunnen kinderen en ouders in de Experience Room genieten van de allerleukste kinderkerstfilms. De films worden vertoond van 12.30 en 14.30 uur. Kom kijken en geniet van warme chocolademelk popcorn.

 

28 t/m 30 december Foodtruckfestival "Winter Wonder Land"

Van 28 tot en met 30 december wordt het parkeerterrein van MegaStores omgetoverd in een Winter Wonderland, met sneeuw, kerstverlichting en gezellige vuurkorven. Bij foodtrucks zijn winterse lekkernijen verkrijgbaar en bij de speciale Winter Wonderland ‘photobooth’ kun je een winterse polaroidfoto laten maken.

 

31 december Spetterend eindconcert Tim Douwsma

Als spectaculair hoogtepunt van de December Feestweken geeft musicalster en TV presentator Tim Douwsma op 31 december een concert voor jong en oud. Het concert begint om 12.30 uur en de toegang is gratis. Zorg dat je erbij bent!

 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met MegaStores Den Haag

Heb jij al iemand in gedachten die wel een extraatje zou kunnen gebruiken? Misschien moet je ook even richting MegaStores Den Haag om een kerstwens in de Wensboom te hangen? 

Deel dit artikel
Back to top