Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 14 - geweldig pakket met alle STARSKIN maskers

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik drie heerlijke pakketten weg met daarin alle STARSKIN maskertjes, die kun je vast gebruiken na al het feesten deze maand! De waarde van het pakket is meer dan 90 euro!

De prijs van 14 december 2015:

3 keer een pakket met daarin alle maskers van STARSKIN, inclusief het fijne hand- en voetenmaskertje, geschikt voor alle huidtypes en de perfecte voorbereiding op een avondje uit! De waarde van de maskers is EUR 9,95 per stuk en in het pakket zitten alle 9 maskers van STARSKIN, die exclusief worden verkocht bij Douglas

De maskers zijn gemaakt van Bio-Cellulose en gedrenkt in heerlijke sappen en serum, het masker sluit perfect aan op de huid en je kunt er dan ook gewoon mee rondlopen. Ik heb natuurlijk al een review geschreven over dit Firming masker, je vindt de review hier.

Doe jij vandaag mee aan deze winactie? Beantwoord de vraag hieronder, het antwoord kun je vast wel vinden, ook in een artikel op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het vijftiende vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Pupa, Smashbox, Bvlgari en Guerlain! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top