Reviews

Deze producten van de kerst make-up collecties moet je hebben!

Over 10 dagen is het kerstmis, maar de eerste lente make-up collecties voor 2016 arriveerden enkele weken geleden al op mijn bureau. Ik heb net even teruggebladerd, mijn eerste kerstmake-up review van dit jaar deed ik al twee maanden geleden, in oktober al! Misschien heb je dat toen wel gezien, maar stond je hoofd nog niet naar de kerstmake-up die je wil gaan dragen. Daarom deel ik vandaag mijn ultieme favorieten uit alle kerst make-up collecties die ik tot op heden gereviewd heb....deze producten zijn echte aanraders!

Urban Decay Gwen Stefani Palette (review)

Chanel Illusion d'ombre & Le Volume de Chanel in Rouge Noir (review)

Diorific State of Gold Illuminating pressed powder Sumptuous Pink (review)

Guerlain Rouge G Merveilleux Rose & Maxi Velvet Fleur de Givre (review)

Bobbi Brown Luxe Lip Color (review)

Bobbi Brown Sterling Nights palette (review)

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture kiss & love edition (review)

Tom Ford Lips & Boys lipsticks (review)

Becca & Jacklyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne pop (review) nu ook in Nederland te bestellen bij Babassu.nl

Last but not least, MAC In Extra Dimension Skin Finish Shaft of Gold 

 

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik nog wel een paar kerstmake-upjes heb liggen die ik nog niet heb gereviewd, maar die komen zeker nog even voorbij, ze zijn nl. best de moeite waard. Natuurlijk ga ik jullie ook nog een paar kerstlooks laten zien, waarbij is mijn favoriete producten zeker zal gebruiken. Mijn vraag aan jullie is echter : willen jullie nog een video zien waarin een een kerstlook maak of voldoen foto's ook? :-)

Wat is voor jou het mooiste product uit de kerstmake-up collecties van dit jaar?

Deel dit artikel
Back to top