Reviews

MAC Dita Von Teese lipstick - perfect, klassiek rood

Vorige week kreeg ik al heel veel mooie nieuwe lipproducten van MAC binnen, maar gisteren kwam er opnieuw een pakje, dit keer met MAC Dita von Teese lipstick die alleen online te koop is. Ik heb deze gisteren snel even op de foto gezet en getest, want jullie zijn vast nieuwsgierig? Ik heb deze gisteren ook opgehad naar de premiere van Star Wars The Force Awakens en hij bleef de hele avond prachtig zitten! Kijk je mee naar mijn review?

MAC Dita von Teese lipstick EUR 21,50 (exclusief verkrijgbaar bij www.maccosmetics.nl)

De verpakking van de lipstick is van zwart glanzend materiaal, het ziet er net wat luxer uit dan de "gewone" matte zwarte verpakking. Op de huls is in rode, sierlijke letters de naam van Dita von Teese gedrukt en dat is ook gebeurd in de lipstick zelf, iets wat ik altijd zo leuk vind!

De buitenverpakking is ook speciaal, er staat een beeldschone foto van Dita op die een bos rozen vast heeft, helaas kreeg ik mijn sample in een andere verpakking en mis ik die mooie verpakking. Misschien moet ik toch nog maar zelf een bestelling doen? In dit eerdere artikel kun je die mooie promotiefoto vinden.

 

Deze lipstick heeft geen echte kleuromschrijving, er staat gewoon dat de kleur "Dita von Teese" is, ik zou de kleur omschrijven als neutraal rood, met een iets koele ondertoon en een mooie, matte finish. De lipstick is heel gepigmenteerd, een dun laagje geeft al een mooie dekking. Het is qua kleur een prachtige, klassieke rood die iedereen zal staan.

De lipstick heeft een matte finish, maar is totaal niet droog, ik heb de lipstick gisterenavond de hele avond (vanaf 4 uur tot 1 uur) gedragen en mijn lippen voelen fijn aan, bijwerken was dus ook niet nodig en eigenlijk zat de lipstick nog perfect totdat ik een hap van een kaaskroketje nam! Haha...dan slijt de lipstick er toch af, maar dat is heel normaal, inmiddels was het ook laat!

swatch MAC Dita von Teese lipstick

Een prachtige klassieke rode lipstick met mooie matte finish, die ook nog eens heel lang en goed houdt, ik hou van MAC Dita von Teese lipstick!

 

Misschien is de kleur van deze lipstick niet uniek, de verpakking is dat natuurlijk wel en als echte MAC en/of Dita von Teese fan is deze lipstick dan ook eigenlijk een musthave! Heb jij het boek van Dita von Teese, Your Beauty Mark, ook al gezien? Ik heb het ook besteld, het lijkt me best interessant natuurlijk! Check het hier!

De MAC Dita von Teese lipstick is alleen online te koop in de webshop van MAC, helaas dus niet bij de MAC counters en winkels!

Deel dit artikel
Back to top