Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 16 - Molton Brown Vintage 2015

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik 4 sets weg van de exclusieve Molton Brown Vintage 2015 collectie die vrijwel overal uitverkocht is, de set heeft een waarde van EUR 56,00 per stuk.

De prijs van 16 december 2015:

4 keer een pakket met daarin de Bath & Showergel (EUR 24,00) en Body Lotion (EUR 32,00), ik geef er vandaag vier weg. De Vintage 2015 collectie is een limited collectie en vrijwel overal uitverkocht, een unieke kans om te winnen dus!

“De limited edition van dit jaar is een vernieuwende kerstgeur als geen ander. Uitbundig en feestelijk als kristallen glazen. Het speciale moment wordt gevangen in de geur Vintage 2015 met bruisende topnoten van grapefruit en mandarijn, gecombineerd met een bloemig hart van petitgrain en Engelse vlierbloesem. De symfonische, warme tonkaboon en het verfijnd vetiver maken Vintage 2015 compleet.”

Deze nieuwe collectie wordt door Molton Brown ‘verteld’ aan de hand van A Christmas Vintage - een op en top Brits verhaal dat helemaal past bij de identiteit en authenticiteit van Molton Brown. Het is een adembenemende travel story van Londen naar een champagnekasteel. De Vintage 2015 With Elderflower collectie is ook een prima kerstcadeau, de bath & showergel bevat glinsterende mineraaldeeltjes voor een luxueuze touch en de flacons worden gesierd door goudgekleurde labels. 

Deze collectie ziet er echt zo leuk uit, helemaal kerst en daarom ideaal om te winnen tijdens deze Beautyscene Advent Calendar. En weet je wat extra leuk is? Je kunt deze set nergens meer kopen, extra leuk om te winnen dus! Doe jij vandaag mee aan deze winactie? Beantwoord de vraag hieronder, het antwoord kun je vast wel vinden, ook in een artikel op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen.

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het zeventiende vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Elizabeth Arden, Pupa, Smashbox, Beauty by Roos en Guerlain! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top