Reviews

All I want for christmas is een lipstick van Mariah Carey....of toch niet?

Gisteren liet ik je de prachtige klassieke rode lipstick zien die voortkwam uit de samenwerking tussen Dita von Teese en MAC cosmetics. Vandaag heb ik opnieuw een review met swatches voor je van een lipstick die gekoppeld is aan een beroemde vrouw, een vrouw die we momenteel de hele dag op de radio horen : Mariah Carey. All I want is de lipstick die zij heeft bedacht samen met MAC, een glinsterende beige-metallic lipstick die heel anders is dan de klassieke rode van gisteren. Komt deze op jouw kerstwensenlijstje?

MAC X Mariah Carey All I want lipstick EUR 19,50

De kleur wordt omschreven als "frosted champagne shimmer" en dat klopt heel goed, het is een champagne kleurige lipstick met heel veel shimmer en een metallic finish. Persoonlijk zou ik deze kleur niet snel los dragen, maar je kunt de lipstick wel goed combineren met een donkere basiskleur voor een sprankelende finish, die ook weer erg mooi is voor een feestje. Dat kun je ook met een gloss, maar dan krijg je weer erg veel glans, door All I want te gebruiken vang je het licht heel mooi maar wordt het effect op de lippen niet te glanzend.

door alle shimmer in de lipstick is focussen lastig voor mijn camera, ik zal de foto nog even vervangen door een duidelijkere

swatch MAC X Mariah Carey All I want lipstick

op de  swatch foto heb ik één dun laagje All I Want lipstick aangebracht direct uit de huls op mijn lippen, ik heb geen basiskleur gebruikt.

Ik ben eigenlijk best verrast door All I Want, ik had gedacht dat het een veel transparantere lipstick zou zijn, maar dat is zeker niet zo. De lipstick is best dekkend, vrij romig van textuur en brengt makkelijk aan, zonder haperen. De lipstick gaat wel iets in de lijntjes zitten, maar zeker niet heel snel en van een afstandje valt het al helemaal niet op.

De houdbaarheid is gewoon prima, de kleur blijft normaal zitten, net zoals een andere MAC lipstick (alleen de matte varianten blijven langer zitten) en de glans is heel mooi. Het is niet echt "mijn" kleur, dus ik zal deze lipstick waarschijnlijk niet echt gaan dragen op deze manier. Ik ga nog wel even experimenteren om de kleur te combineren, dus mocht ik nog een leuke combi vinden, dan laat ik die zeker nog wel even ergens zien.

Lijk ik al een beetje op Mariah? 

 

Of het een musthave is? Er is niets mis met de kwaliteit van de lipstick, die is goed en ook de kleur vind ik eigenlijk wel mooi, maar dan wel als "topper" en niet als basiskleur, vind ik. Toch kan ik me ook wel looks voorstellen waarbij deze metallic kleur best goed kan passen, metallic lipsticks komen toch weer helemaal terug! Je moet dus zelf maar even bepalen of dit een must voor je is (haha....dat moet je natuurlijk altijd, ook al noem ik het een musthave, wie ben ik?)

 

Wanneer deze MAC X Mariah Carey All I Want lipstick exact te koop zal zijn is niet bekend, ik hoop natuurlijk nog wel voor de kerstdagen, maar in de online shop van MAC zie ik deze nog niet staan. We moeten het maar even afwachten, als ik meer weet, zal ik het zeker melden. Wil jij "All I want" ook?

Deel dit artikel
Back to top