Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 17 - Elizabeth Arden Eight hour cream huidverzorgingspakket

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik 3 keer een Eight hour huidverzorgingspakket van Elizabeth Arden t.w.v. EUR 146,30 weg met daarin mijn all time favorite!

De prijs van 17 december 2015:

3 keer een pakket van de Eight Hour verzorgingslijn van Elizabeth Arden met daarin mijn favoriet, de parfumvrije Eight Hour Cream Skin Protector, de dagcreme met SPF15 Intensive Daily Moisturizer, de nachtcreme Nighttime miracle en de gloednieuwe All-Over Miracle Oil. Het pakjet heeft een waarde van meer dan 146 euro, niet gek natuurlijk!

Ik ben al jaren fan van de originele Eight Hour Cream Skin Protectant, iets wat jullie regelmatig terug zien in artikelen op Beautyscene. Toevallig bewees deze balsem een paar weken geleden weer een goede dienst toen ik de helft van mijn nagel eraf sneed met een scherp mes (oeps...). Gelukkig bleef de schade beperkt tot mijn nagel (inmiddels weer aangegroeid) maar mijn nagelriem had ook wel een beetje te lijden gehad. Nadat de wondjes genezen waren, bleef de huid droog en hard, gelukkig helpt Eight Hour Cream dan altijd! Ik bracht een dikke laag aan op de geirriteerde huid en deed er een pleister overheen, de volgende ochtend was mijn huid niet meer pijnlijk, droog en geirriteerd. Toch is het geen medicijn, het is meer een beschermend, verzorgende balsem die je vrijwel overal voor kunt gebruiken.

Helemaal nieuw is de All-Over Miracle Oil die ook lekker multifunctioneel is! Je kunt de olie, in handige sprayflacon, zowel op je lichaam, gezicht en haren gebruiken. De olie trekt heel snel in en ruikt heel erg fris, wel even wat anders dan de originele Eight Hour Cream. Ik heb de olie nog niet uitgebreid getest, maar ik ga het zeker nog even doen. Misschien kun jij binnenkort ook wel meetesten? Beantwoord daarom snel de vraag hieronder, het antwoord kun je vast wel vinden, ook in een artikel op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen. Edit : de winacties vanaf 17 december lopen t/m 31 december 2015!

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (en de winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het achttiende vakje van de Beautyscene Advent Calendar open en er komen nog heel veel mooie winacties aan, denk aan merken als Perricone MD, Oral-B, Pupa, Smashbox, Beauty by Roos en Guerlain! Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top