Inspiratie & Tutorials

Video - hoe ik mijn haar style met de ghd platinum

Momenteel loop ik rond met schouderlang haar, maar tot voor 2 weken geleden was ik heel gelukkig met mijn lob (ofwel lange bob). Vlak voordat ik extensions liet zetten bij Beauty by Roos nam ik een video op waarin ik laat zien hoe ik mijn haar style met de nieuwe ghd platinum styler. Twee jaar geleden kreeg ik de ghd gold, die ik sindsdien altijd gebruik om mijn haar te stylen, totdat ik de nieuwe platinum variant kreeg. Wist je trouwens dat ghd staat voor good hair day? Kijk even mee naar mijn video....

Kun je de video niet zien? Klik dan hier en vergeet niet gratis te abonneren op het YouTube kanaal van BeautysceneNL

 

De ghd platinum geeft in vergelijking met de ghd gold hetzelfde resultaat, maar is vooral in de details weer wat verbeterd. Het snoer is lekker lang en draait beter rond het scharnier, waardoor het nooit opkrult of in de war gaat, dat is wel zo handig. En door de tri-zone technologie blijft de temperatuur van de platen overal gelijk, die is altijd 180 graden, zowel bij de uiteinden als bij het begin, hierdoor is het resultaat altijd goed. Om eerlijk te zijn was het resultaat bij de ghd gold ook al prima, dus heel veel verschil merk ik hier niet in.

Wat wel veranderd is, is de beschermer voor de (hete) styler, die is nu van zacht, siliconenmateriaal en beschermt de hete platen helemaal, je kunt de styler direct in een koffer of tas doen. De ghd styler is supersnel warm, binnen een minuut ongeveer, en gaat vanzelf binnen 10 minuten uit als je de styler niet gebruikt. Kortom, het is weer een topapparaat! De prijs is wel aan de hoge kant, de adviesprijs is EUR 249,00, maar als je (net als ik) zo'n styler dagelijks of meerdere keren per week gebruikt, dan vind ik de prijs weer prima. Je koopt de ghd styler o.a. in de shop van John Beerens.

 

In de video lijkt de styler eerst een beetje stroef te gaan, maar dat komt door de Smoothing Styling Cream van Moroccanoil, niet door de ghd styler. Binnenkort laat ik jullie zien hoe ik krullen in mijn (lange) haar maak met de ghd platinum! 

Deel dit artikel
Back to top