Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 20 - Guerlain La Petite Robe Noire eau de toilette

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik weer een heerlijke parfum weg: Guerlain La Petite Robe Noire eau de toilette t.w.v. EUR 110,00. We hebben tenslotte allemaal een klein zwart jurkje nodig, ik geef er 3 weg!

De prijs van 20 december 2015:

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de toilette (flacon 100 ml) t.w.v. EUR 110,00, ik geef in totaal 3 van deze prachtige flessen weg

La Petite Robe Noir Eau de Toilette van Guerlain is een fleurige, fruitige en zoete geur. Met bloemige topnoten van jasmijn, roos en groene akkoorden. In het hart van de geur ruiken we kers, oranjebloesem en appel, de basis is zacht en een tikje ondeugend met patchouli, witte amber en witte muskus.  

La Petite Robe Noire is een mooie, vrouwelijke geur die een fijne combinatie is van bloemige en fruitige noten, wat mij betreft is de geur echt perfect in balans. Mijn moeder omschreef de geur in mijn review uit 2012 als "Parijs is een flesje" een perfecte omschrijving wat mij betreft. Inmiddels is duidelijk dat La Petite Robe Noire een groot succes is, er zijn ook al heel wat varianten uitgebracht, waarvan de Eau fraiche ook een van mijn favorieten is. Toch gebruik ik de eau de parfum ook best regelmatig, ik hou vooral van de mooie dry-down van Guerlinade, een combinatie van vanille, tonkaboon, iris en patchouli. Kortom, een heerlijke geur die eigenlijk niet in je geurengarderobe mag ontbreken!

Guerlain La Petite Robe Noire is al sinds 2012 een groot succes, wist je trouwens dat deze geur daarvoor ook al te koop was in de Guerlain Exclusives range? Inmiddels kun je die collectie geuren van Guerlain ook kopen bij De Bijenkorf in Amsterdam, leuk als je eens iets bijzonders zoekt. Op de foto hierboven zie je de eau de parfum van La Petite Robe Noire, een variant die wat zoeter en dieper is dan de eau de toilette, maar zeker net zo fijn!

 Beantwoord daarom snel de vraag hieronder, het antwoord kun je vast wel vinden op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen. Edit : de winacties vanaf 17 december lopen t/m 31 december 2015!

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (en de winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het eenentwintigste vakje van de Beautyscene Advent Calendar open, het wordt nu echt aftellen naar kerstavond wanneer je de laatste winactie hier terugziet. Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top