Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Adele inspired?

Iedere keer probeer ik het en iedere keer lukt het me niet, ik krijg het niet voor elkaar een "Adele" look te maken! Althans, de look lukt best, maar ik ben gewoon niet in staat om een foto te maken waarop ik enigzins op haar lijk....niet zo gek ook, want ik lijk ook totaal niet op haar. Anyway, zaterdag droeg ik wel deze "Adele" inspired look tijdens het etentje voor de verjaardag van Marc, een mijlpaal in zijn leven trouwens, al zal ik niet verklappen hoe oud hij is geworden! Kijk je mee?

Mijn look van zaterdag

Ik heb de volgende producten gebruikt:

 

- Bobbi Brown SPF Tinted Moisturizer

- Kevyn Aucoin The sensual skin enhancer (als concealer en laagje foundation op sommige plaatsen)

- MAC 180 kwast

- MAC Mineralize Skin Finish Natural (niet op de foto)

- Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo Moodlight

- Hourglass Ambient Lighting Blush Difused Heat

- Viseart Basic eyeshadow palette

- L'Oréal Superliner

- Tom Ford Ultra Length Mascara

- Anastasia Dipbrown pomade Dark brown

- Bobbi Brown Pink Guava lip pencil

- Tom Ford lip color sheer Rose Soleil

- kwasten van MAC & Jacks Beauty Line

 

Eerlijk gezegd had ik wel iets teveel blush aangebracht....kan gebeuren hoor! De kleur is wel prachtig, een prachtige combinatie van roze en perzik met heel veel glans

We gingen gezellig met zijn viertjes even wat eten in Rotterdam nadat Marc terug kwam van zijn werk, ik droeg een zwarte jeans van Frame, schoenen, jasje en top van Zara. Behoorlijk casual, maar wel hetgeen wat Marc altijd het leukste vindt, hij houdt niet zo erg van jurkjes en rode lipstick....haha!

Als Tom Ford fan is het natuurlijk niet zo gek dat ik ook regelmatig een parfum draag van dit mooie merk, de nieuwste geur die ik binnenkreeg is de Black Orchid eau de toilette. Heerlijke geur, een tikje minder heftig dan de toch wel zware, sensuele, zoete geur die de eau de parfum is, deze past een stuk beter bij mij en draagt toch het mysterieuze van Black Orchid in zich. De flacon is helemaal zwart en prachtig! De nieuwe eau de toilette van Black Orchid ligt nu in de winkels!

 

De matte kleuren van het Viseart palette zijn wel mooi om mijn ogen vorm te geven, maar eerlijk gezegd vind ik het persoonlijk net wat mooier als de kleuren wat warmer en glanzender zijn. Toch vind ik dit ook wel een prima kerstlook, vooral als je deze ooglook combineert met een mooie, matte rode lipstick. Ben jij er al uit wat je tijdens de kerst voor make-up ga dragen? 

Deel dit artikel
Back to top