Reviews

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 21 - complete Smashbox make-up look!

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik vier geweldige, complete make-up pakketten van Smashbox weg, die wel een waarde hebben van elk 175 euro!

De prijs van 21 december 2015:

Een complete Smashbox make-up look t.w.v. EUR 175,50, ik geef vier complete pakketten weg! In Nederland wordt Smashbox exclusief verkocht bij Douglas. In de pakketten vind je de volgende producten:

- Photo finish foundation primer

- Photo op Eye shadow trio

- LA Lights HolLywood & highlight

- Always Sharp Waterproof Kohl liner Cabana

- Be Legendary lipstick Fireball

- Full Exposure Mascara

- Photo finish 24h shadow primer 

Op deze foto draag ik de complete look die je vandaag kunt winnen, samen met de nieuwe (fijne) BB water foundation van Smashbox.

De L.A. Lights is een handige highlighter in stickvorm die een mooie, glans geeft die je kunt gebruiken op wangen, ogen en lippen voor wat extra "strobing" accenten.

Leuk, door de groene Cabana liner te gebruiken wordt de naturelle oogmake-up van het oogschaduwtrio even wat kleurrijker, goede tip van Smashbox! Deze eyeliner is heel fijn, blijft perfect zitten en je hoeft deze nooit te slijpen! Oh ja, natuurlijk is deze eyeliner ook in zwart en bruin te krijgen als je dat liever ziet.

De Be Legendary lipsticks van Smashbox zijn echt te gek, deze Fireball had ik al eens getest en vaak gebruikt, zeker in de zomer. De matte finish is helemaal on trend, terwijl de lipstick toch lekker hydraterend aanvoelt en lang, heel lang blijft zitten! Ik kreeg nog een tip van Smashbox: breng wat oogschaduwprimer aan onder lipstick voor een nog langere houdbaarheid!

 Is dit niet een geweldig make-up pakket? De producten van Smashbox zijn echt heel fijn, niet voor niets zijn ze speciaal ontworpen voor fotoreportages in een studio, ze doen het dus ook prima onder fel studiolicht en in HD. Love it! Beantwoord daarom snel de vraag hieronder en wie weet kun jij 2016 wel in met deze prachtige Smashbox make-up, het antwoord kun je vast wel vinden op Beautyscene, succes!!!

 

Spelregels

- beantwoord de vraag hieronder (zoek het antwoord in een artikel dat op Beautyscene staat), like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina. Wil je je deelname motiveren? Laat dan een comment achter, die lees ik altijd door voordat ik een winnaars of winnaars kies!

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen. Edit : de winacties vanaf 17 december lopen t/m 31 december 2015!

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- heb je gewonnen? Beantwoord de email dan z.s.m. om ervoor te zorgen dat je de prijs nog voor kerstmis krijgt, doe je dat niet binnen de gestelde termijn, dan zal de prijs pas na de feestdagen worden opgestuurd. Helaas kunnen we niet garanderen dat de prijs op tijd bezorgd gaat worden, dat is uiteraard ook afhankelijk van de verzender. De prijzen worden wel met een track & trace code verstuurd!

- de winnaars van de prijzen van de laatste week voor kerstmis (en de winacties die aflopen van 18 t/m 24 december 2015) zullen allemaal pas na de feestdagen bericht krijgen dat ze prijswinnaar zijn, de prijzen worden daarna pas opgestuurd.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het tweeentwintigste vakje van de Beautyscene Advent Calendar open, het wordt nu echt aftellen naar kerstavond wanneer je de laatste winactie hier terugziet. Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top