Inspiratie & Tutorials

Beautyscene Adventskalender 2015 dag 23 - Beauty by Roos Hairextension treatment naar keuze!!!

Op 1 december mocht je als kind misschien wel het eerste vakje van je adventskalender openmaken, waarna je een lekker snoepje of klein cadeautje vond, zo was het aftellen tot kerstmis nog leuker! Op Beautyscene gaan we precies hetzelfde doen vanaf vandaag, iedere dag opent er een vakje van de virtuele Beautyscene Advent Calendar en vind je er een leuke verrassing achter in de vorm van een winactie. Dat doe ik iedere dag tot kerstmis en de prijzen zijn te gek, vandaag geef ik  iets heel fijns weg, je kunt nl. een Beauty by Roos Hairextension treatment naar keuze winnen! Lang of dik haar is nu binnen handbereik!

De prijs van 23 december 2015:

Een Beauty by Roos Hairextension treatment naar keuze in een van de professionele salons! Of je nu graag meer lengte wil of juist wat meer volume zoekt, door veilige hairextensions te laten aanbrengen door de professionals van Beauty by Roos heb je dit binnen een paar uurtjes voor elkaar!

Op de foto hierboven zie je hoe mijn haar er momenteel uitziet, ik heb mooi, schouderlang en vol haar in een prachtige kleur die perfect past bij mijn eigen haar. Dit is de derde keer dat ik hairextensions heb en ik ben er opnieuw heel blij mee, het kost weinig moeite om te onderhouden en ziet er gewoon mooi uit. 

De foto hierboven is van zomer 2014, toen ik voor de eerste keer extensions kreeg. Die waren behoorlijk lang, dit keer koos ik voor een stuk kortere extensions, omdat ik alleen tijdelijk wat langer haar wil en het verschil met mijn lob niet te groot wilde maken. Op de foto hierboven heb ik ook 150 extensions gekregen, net als nu!

Nog even een foto van mijn lange extensions van vorige zomer van Beauty by Roos, het ziet er echt zo mooi uit, vind je niet?

 

Heb jij altijd al gedroomd van een volle bos haar? Of zou je best eens wat langer haar hebben, maar wil je haren nooit verder groeien dan een bepaalde lengte? Of is je haar er, door een bijzondere reden, gewoon heel slecht aan toe en baal je daarvan? Dan is nu je kans om eindelijk eens die gedroomde haardos te krijgen, ook al is dat maar tijdelijk (2 tot 3 maanden ongeveer)! Je kunt nl. vandaag een Beauty by Roos Hairextenions treatment winnen naar keuze! Zo'n treatment kan behoorlijk kostbaar zijn, zeker als je gaat voor een verlenging, maar dat maakt in dit geval niet uit, samen met Roos overlegt de winnares wat ze precies wilt en dat krijgt ze ook! Een verlenging d.m.v. 150 Hairloxx extensions zoals ik heb kost normaal EUR 525,00, inclusief inzetten en verwijderen. Uiteraard hoeft de winnares helemaal niets af te rekenen! Meer informatie kun je vinden op de website van Beauty by Roos (www.beautybyroos.nl) en in mijn andere artikelen over Beauty by Roos.

 

Er zijn wel een aantal zaken waaraan je moet denken als je je opgeeft voor deze winactie:

- je eigen haar moet een lengte hebben van ongeveer kaaklengte of langer, bij korter haar is het inzetten van hairextensions niet aan te raden

- helaas kan er in krullend haar geen hairextensions worden geplaatst, haar met wat slag is uiteraard iets anders

- je moet wel voor de afspraak naar een van de salons van Beauty by Roos kunnen komen, uiteraard zal de afspraak in goed overleg worden gemaakt. En om de extensions veilig te verwijderen dien je opnieuw naar de salon te komen.

- je aanmelden voor deze winactie kan alleen door een mail plus recente foto van je haar te sturen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Beauty by Roos, de mail dient ook je motivatie te bevatten, waarom moet juist jij zo'n Hairextension treatment winnen?

 

Succes!!

 

Spelregels

- Deze winactie heeft een specifieke voorwaarde, je moet nl. een mail sturen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Beauty by Roos met daarbij een recente foto waarop je haar goed te zien is. Stuur bij deze mail ook je motivatie mee, alsmede je contactgegevens.

- Vergeet niet te klikken op deelname knop hieronder, like BeautysceneNL op Facebook en deel deze actie op je eigen Facebook pagina.

- meedoen kan alleen op Beautyscene.nl, niet op andere kanalen waar deze winactie wordt gedeeld. Je moet een profiel aanmaken op Beautyscene.nl met een correct email adres, de prijswinnaars krijgen nl. een mail van mij als ze gewonnen hebben. I.v.m. privacy van de winnaars worden er geen namen bekend gemaakt op de website.

- iedere winactie loopt exact een week, daarna zal deze automatisch worden beëindigd en kun je niet meer meedoen. Edit : de winacties vanaf 17 december lopen t/m 31 december 2015!

- je mag per persoon maar 1 keer mee doen per winactie, meerdere inzendingen per winactie zijn niet mogelijk. Per persoon kun je maximaal 1 prijs winnen tijdens de Beautyscene Advent Calendar winactie periode.

- met de winnaar van deze prijs zal persoonlijk contact worden opgenomen, de afspraak voor de treatment zal uiteraard in overleg gemaakt worden.

- over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd, ook niet op social media kanalen ;-)

Succes!! Morgen maken we het laatste vakje van de Beautyscene Advent Calendar open, het wordt nu echt aftellen naar kerstavond wanneer je de laatste winactie hier terugziet. Je kunt ook nog meedoen met de winacties van de zes dagen hiervoor, niet vergeten te doen!

Deel dit artikel
Back to top