Blogs & Editorial

Plogmas 2015 - Photo diary van 26 december 2015 - Sem is jarig!!!

Zoooooo.....de kerstdagen zitten er weer op, wat een gedoe toch altijd voor 2 dagen, maar oh zo gezellig! Bij ons is het dus dubbel feest met Sem's verjaardag, want op die dag komt de hele familie gezellig bij ons langs. Een drukke bedoeling met zo'n mannetje of 20 die allemaal Indisch komen eten...weinig tijd om foto's te maken, maar ik denk dat je toch wel een idee krijgt van de dag in mijn photo diary van 26 december 2015!

Als je 12 wordt zijn slingers misschien niet altijd meer gewenst, maar ik had het aan Sem gevraagd en die vond het nog best OK! Deze krijtbord slingers zijn leuk en handig, niet zo kinderachtig en je kunt zelf een beetje creatief zijn, ik vond ze bij de Hema!

Ja hoor, Bo maakt er weer iets geks van, zij noemt Sem altijd een "barbaar" haha....

En ja, hij is ook lid van Team ATG, de kijkers van het Youtube kanaal noemen zich zo, helemaal leuk!

Ik probeer de dag maar even gezond te beginnen met een vers sapje...

En ondertussen maak ik een hele grote appeltaart voor Sem's verjaardag natuurlijk, hij mag zelf kiezen en het is altijd een appeltaart....

Sem is even aan het puzzelen geloof ik en Emo houdt hem gezelschap!

Met de jarige! Dit is ook de enige foto van mijn make-up look van de dag, ik draag o.a. MAC Sumptuous Olive en natuurlijk Champagne Pop op mijn wangen, what else?

Het wordt al gezellig druk onder de boom met al die verschillende pakjes, gezellig ziet dat er altijd uit!

Dit was Sem's cadeau, een "echte" BB-8, het robotje uit de nieuwe Star Wars The Force Awakens film die zelf door de kamer kan rijden, echt te leuk en een groot succes!

Wie spot de spelfout? Er sneuvelde een kaarsje....haha!

Voor lunch een stokbroodje gebakken, soepje erbij en lekkere Italiaanse worstjes en olijfolie!

Gewoon omdat het kan, even kaarsjes uitblazen en een wens doen, gefeliciteerd Sem!

Oma (mijn moeder) pakt samen met haar drie kleinzoons alvast een cadeautje uit!

Hahahahahahahahahahahaha.....ik zeg verder niets hoor!

De rest van de dag was ik druk met koken, serveren en rommelen, iedereen had het gelukkig heel gezellig en onze hele woonkamer zit lekker vol met lieve mensen <3

Na het eten is het nog tijd voor een toetje, een pudding naar recept van mijn overgrootmoeder die mijn moeder maakte en buikt iedereen een beetje uit, we hebben lekker gegeten, gemiddeld werd er toch wel 3 keer opgeschept van het Indische buffet.

Neef Nick is ook aan het oefenen op de Oxboard van Ward, echt iedereen heeft erop gestaan gisteren en volgens mij zijn er nieuwe fans bij, het is ook zo leuk!

Lief neefje Hugo heeft er ook een vriendje bij : BB-8 <3

En de andere mannen buigen zich over het nieuwe spel van Ferron : Wie is het! Dat is altijd zo'n leuk spel.

En natuurlijk moet er daarna direct een spelletje gespeeld worden....

Rond half 10 is de meeste visite weg en trek ik (eindelijk) wat makkelijks aan, ik heb de hele dag vanaf 8 uur op mijn hakken gelopen en nu ben ik er klaar mee. Gelukkig lagen deze nieuwe schoenen van Isabel Marant onder de kerstboom, wat zijn ze leuk en helemaal Debbie!

Oh jee....dat is natuurlijk altijd gevaarlijk, 40 % korting op Tom Ford bij MyTheresa!

Sem is zijn cadeau's aan het bekijken en begon maar direct met de 3D puzzel van de Eiffeltoren, wat een leuk cadeau! Ik heb ook zijn Philips Hue lamp even geinstalleerd, dus is zijn kamer nu regelmatig Tardis blue (wie weet wat dit is???)

 

Daarna heb ik nog een beetje opgeruimd en ben ik, behoorlijk moe, naar bed gegaan! Vandaag ruim ik de rest op en gaan we vanmiddag nog naar Star Wars met zijn vijfjes, Marc & Ward hebben de film nog niet gezien namelijk! Ik doe ook mijn best om nog een beauty post online te zetten!

Deel dit artikel
Back to top