Nieuws

Chanel L.A. Sunrise lente make-up collectie lente 2016

Los Angeles, de stad van de Engelen, is de inspiratiebron voor Chanel voor hun lente make-up collectie L.A. Sunrise. De kleuren van de opkomende, warme zon boven de blauwe oceaan komen terug in de producten van de collectie, die behoorlijk kleurrijk is dit keer. De blikvanger van de collectie is de Sunkiss Ribbon blush die echt een musthave is, net zoals de Horizon blush van een aantal jaar geleden, ken je die nog? Kijk even mee naar alle informatie over de Chanel L.A. Sunrise collectie.....

 

 

Creation exclusive Sunkiss Ribbon EUR 57,00 (limited edition) - een blush die licht verspreidt en de huid van een natuurlijke glans voorziet, volgens Chanel is deze blush ook als gezichtspoeder of contourpoeder te gebruiken.

Les 4 ombres Tisse Beverly Hills EUR 51,00 - het blauw van de lucht en de oceaan, het groen van de palmbomen, het roze van de zonsopgang gecombineerd met de gloed van violet, volgens Chanel is dit LA. in een oogschaduwpalette gevangen.

Illusion d'ombre EUR 32,00 Moonlight Pink (limited edition)

Illusion d'ombre EUR 32,00 Griffith Green

Illusion d'ombre EUR 32,00 Ocean Light (limited edition)

Le Volume de Chanel EUR 33,00 Ardent purple (limited edition)

Stylo Yeux waterproof EUR 26,00 Purple choc, Fervent Blue & Pacific green

Rouge Coco Shine EUR 35,00 Shipshape & Mighty

Rouge Coco Shine EUR 35,00 Energy

Le Vernis EUR 25,00 Sunrise Trip (limited edition) - een superglanzend paars/blauwe nagellak die je nagels laat glanzen als een amethist, de finish is glossy en daardoor net even anders dan anders.

 

Ik ben absoluut enthousiast over de uitstraling en kleuren van deze collectie, maar om eerlijk te zijn had ik deze meer verwacht in een hoogzomer collectie, het zijn best pittige kleuren voor ene lente make-up collectie. Ik klaag niet hoor, ik hou er wel van, het is alleen best verrassend, vind ik. Het enige minpuntje aan de collectie is de hoeveelheid producten, ik had best graag meer lipproducten en nagellakkken gezien, jullie ook? Binnenkort laat ik jullie swatches zien, ook van de heerlijke Sunkiss Ribbon, die je eigenlijk wel moet reserveren bij je Chanel verkooppunt, anders loop je deze misschien wel mis, het is een limited edition.

 

De Chanel L.A. Sunrise lente make-up collectie 2016 zal vanaf 15 januari 2016 (datum altijd onder voorbehoud) te vinden zijn bij de bekende Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. 

Ga jij voor Sunkiss Ribbon en misschien ook wel voor Tissé Beverly Hills?

?>
Deel dit artikel
Back to top