Blogs & Editorial

Plogmas 2015 - Photo diary van 28 december 2015 - Sephora bestelling onderweg!

Ik ga gewoon nog even door met mijn photo diaries, ook al is kerstmis al voorbij, ik maak de maand maar gewoon vol! Gisteren was een gewone maandag en ben ik weer aan het werk gegaan met een aantal beauty artikelen voor Beautyscene. Dat vind ik helemaal niet erg, make-up testen is toch een van de leukste dingen die er is. En shoppen, dat is ook leuk, gisteren deed ik ook een bestelling bij Sephora, kijk je even mee naar mijn photo diary van 28 december 2015?

Mijn morning routine momenteel : Guerlain Lait de beauté, La Mer treatment lotion, Genaissance de La Mer en Intense retinol fluid van Natura Bissé.

En natuurlijk deze oogcreme van Dior : Capture totale soin regard multi-perfection, een geweldige oogcreme!

Goedemorgen!!Tijd voor havermout, bijna iedereen in ons gezin ontbijt ermee en ik ook regelmatig. Klaarmaken is zo gebeurd in de magnetron, melk in een schaaltje en wat havermout erbij....

...en wat bosbessen dit keer!

3 minuten in de magnetron bij 850 Watt, wel even checken of het aan het einde van de tijd niet over de rand heen gaat....anders kan ik de glazen plaat weer schoonmaken!

Klaar, de bosbessen zijn mooi meegekookt, ik doe ze ook weleens pas aan het einde erbij, dat is ook lekker.

Een beetje kokos erbij, samen met wat frambozen en een heel klein beetje honing, lekker en gezond ontbijt en ook nog eens snel klaar.

Ik neem je even mee in mijn zoektocht in de webshop van De Bijenkorf, dat is echt een doolhof....ik ben op zoek naar oogcreme dus klik ik op "verzorging"

En dan weet ik het al niet meer, want waarom staat hier geen oogcreme bij? Ik moet nu kieze voor dag- en nachtcremes blijkbaar?

En als laatste moet je dan kiezen voor "geschikt voor ogen" en pas dan kom je bij de oogcremes, wat een onhandige manier en ook heel anders dan iedere andere webshop. Dat kan beter!

Wat een weertje was het gisteren, lekker zonnig, wie houdt er niet van? Een paar graden kouder en het is meer dan perfect winterweer.

Outfit van de dag inderdaad met een broek van Frame, shirt van Filippa K, pumps van Zara en een zelfgemaakt vest (nee, niet door mij....)

Deze pumps van Zara heb ik al meer dan 2 jaar, maar ze zijn nog zo mooi en fijn! Helaas iets te groot geworden doordat ik ze zo vaak heb gedragen dat ze wat uitgelopen zijn, maar verder nog steeds zo fijn. Ik ben nog steeds op zoek naar een vervangend exemplaar, liefst ook van Zara...hopen op de zomercollectie. Trouwens, in die 2,5 jaar heb ik nog niet eens de zolen en hakjes hoeven te vervangen, amazing toch?

Opgeruimd! Dat was ook hard nodig, want ik had bijna geen ruimte meer om mijn toetsenbord neer te zetten, nu kan het weer.

Ook zo'n stom klusje, zegeltjes plakken....ik spaar meestal niet mee met zulke acties, maar dit keer wel omdat ik nog wel wat gebaksvorkjes kan gebruiken, blijkbaar worden die hier thuis opgegeten samen met de taartjes?

Tijd om kwasten te wassen, deze gebruik ik altijd het vaakste.

De solid beauty blender is lekker makkelijk hiervoor, kwasten nat maken met warm water, even over het blokje halen en de "zeep" goed inwrijven, daarna goed afspoelen en zachtjes uitknijpen in een handdoek. Goed laten drogen en ze zijn weer schoon!

Lunch maken, ik heb een paar stokbroodjes gebakken en we maken lekkere broodjes met zalm, parmaham en mozarella enzo....

Yoshi is boos omdat ze niets krijgt, haha

Doei, Bo & Ward! Ze gaan naar Ward's huis toe voor een paar daagjes :-)

Mijn parfum vandaag, Jo Malone Pomegranate Noire cologne <3

Boodschappen doen, dit zijn zulke lekkere tomaten in blik, perfect gewoon en ideaal door pastasaus of soep, ik hou ervan!

Er zijn weer appelflappen, deze foto stuur ik even door naar Sem, die houdt ervan. Ik ga ze zelf zeker nog even maken voor oud & nieuw!

Hoi Sem achter zijn computer, hij heeft het druk met zijn eigen Minecraft server waarop hij hele projecten maakt met een groep vrienden.

Oh ja, dit kocht ik ook, risotto met truffel, dat ga ik eens uitproberen.

Maar vandaag gaan we voor spaghetti arabiata....

Bakken, dat doe ik altijd in olijfolie, deze van AH is daar prima voor.

Ui, knoflook en pepertjes bakken, samen met spekjes en gehakt en daarna de tomaten in blik erbij, lekker laten pruttelen voor een half uurtje om het gehakt lekker zacht te maken...

En daarna nog een potje saus erbij van Gran Italia, ik maak nog even een salade van Mesclun en rucola, natuurlijk met mozarella en tomaatjes.

Deze spaghetti is mijn favoriet, die ik zo lekker en vooral ook lekker dun, echt mijn favoriete pasta!

Salade is altijd als eerste op!

Leuk, Bo heeft haar Disney posters ingelijst, nu nog ophangen.

De kwasten zijn schoon, het is een karweitje van niets en ik ben er altijd zo blij mee, met schone kwasten....haha!

Vandaag ging ik voor NARS, er moeten toch ook wat nieuwe dingen bij in dit palette, ik ga morgen eens kijken in de NARS webshop!

Dit ben ik, op blote voeten, ik loop eigenlijk de helft van de tijd thuis op blote voeten en draag nooit pantoffels of slippers, gelukkig hebben we vloerverwarming beneden.

Mascara's testen dan maar, even zoeken welke ik het eerst ga testen, naar welke zijn jullie benieuwd?

Ik zei het al, ik heb even geshopt bij Sephora.com, geen grote bestelling trouwens maar wel een paar leuke dingen. Ik ga ze zeker laten zien aan jullie, want ik denk dat jullie best houden van een paar mooie, vloeibare lipsticks?

 

Vandaag is geen spannende dag, ik ga gewoon aan het werk en heb niet gepland eigenlijk, misschien heeft Sem nog wel even zin om te gaan lunchen ergens? We zullen zien...wat doen jullie vandaag?

Deel dit artikel
Back to top