Nieuws

Guerlain Spring Glow lente make-up collectie 2016

De lente make-up collectie waar ik altijd met extra veel enthousiasme naar uitkijk is die van Guerlain. Vrijwel ieder jaar is de collectie meer dan mooi, het lijkt wel of lente het seizoen is dat het beste past bij dit Franse cosmetica merk. Dit jaar is de Spring Glow best even anders dan anders, dit keer geen bloemenprintje of iets dergelijks, maar hippe pixels. Dat had je niet verwacht! Kijk even mee naar de informatie over deze kleine make-up collectie voor lente 2016.....

"For me, happiness begins the moment you wake up. To help women feel beautiful, I created this spring collection as an antidote to gloom and I delighted in slipping happy messages into their make-up products. Does beauty have the power to make us feel happy? I’m convinced that it does! " Olivier Echaudemaison

Ik word absoluut blij van de make-up basis, die al eerder bestond, maar nu is vernieuwd en verbeterd en ook het zilveren doosjes met reliëf van parels is een pareltje...Ik word alleen iets minder enthousiast van de make-up look op het gezicht van Natalia Vodianova...die heeft er echt weleens mooier uitgezien. 

Météorites Voyage Exceptional compacted Pearls of Powder EUR 142,50 - 5 verschillende kleuren poeders met parelmoerdeelttjes die zorgen voor kleurcorrectie van de teint, maar ook het licht vangen om voor een extre helder resultaat te zorgren, de compact is navulbaar.

Météorites Base Perfecting Pearls anti-dullness EUR 64,00 - een onmisbare primer, een gelformule met daarin kleine bolletjes die o.a. diamantpoeder bevatten, maar ook veelkleurige parelmoerdeeltjes. Ik heb de "oude" variant vaker gebruikt, met veel plezier en ben dan ook blij dat deze weer terug is!

Rose aux Joues 17 Smile EUR 59,00 - een blushduo met rood en roze in een rood doosje met een pixelprint met het woord "smile", je weet toch dat je altijd even moet glimlachen om de blush op de juiste plaats aan te brengen?

Ecrin 1 Couleurs 13 Enjoy EUR 34,50 - boterbloemgele oogschaduw, ook weer met een pixelprint met het woord "enjoy", iets wat ik persoonlijk lastig vind met zo'n kleur oogschaduw....sorry!

The Eye Pencil in 5 kleuren (Black Jack, Jackie Brown, Deep Purple, Katy Navy & Khaki Driver) EUR 26,50 - nieuwe langhoudende eye pencils die waterbestendig zijn en echt lang blijven zitten.

Kiss Kiss Lipstick EUR 38,00 371 Darling Baby & 372 All about pink (niet op de foto)

 

De Guerlain Spring Glow collectie 2016 zal vanaf 3 februari 2016 (datum altijd onder voorbehoud) te koop zijn bij een selectie van verkooppunten van Guerlain zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL (niet overal dus!). De gele oogschaduw en blush zullen exclusief te koop zijn bij De Bijenkorf.

 

De blush en Météorites poeder zijn erg mooi, ik heb ze al van heel dichtbij mogen bewonderen en ze zijn zeker de moeite waard. Binnenkort laat ik jullie een review zien, heb jij nog iets in deze kleine collectie gezien dat je zou willen kopen?

?>
Deel dit artikel
Back to top