Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Becca Opal & Laura Mercier

Mijn liefde voor het merk Becca begint steeds meer toe te nemen, net zoals mijn hernieuwde liefde voor de producten van Laura Mercier....wat zijn er toch mooie dingen te koop! Gelukkig kan ik mijn liefde altijd met jullie delen, ook al doe ik dat eigenlijk een week te laat, omdat deze look alweer van een week geleden dateert. Ik hoop maar dat jullie het niet erg vinden en alsnog geïnspireerd raken door de producten die ik heb gebruikt!

Voor de look heb ik de volgende producten gebruikt:

 

- NARS All day luminous foundation (review)

- NARS Creamy radiant concealer

- Tom Ford Cream foundation brush

- Tom Ford Translucent Powder

- Laura Mercier Glam to go lip, cheek & eye palette (uit de Holiday collectie via Skins.nl)

- MAC 239 & 217 brush

- Dior Diorshow eyeliner

- Urban Decay Brow Tamer

- Becca Shimmering Skin Perfector Poured Opal (via Babassu.nl)

 

Ik ben vergeten mijn mascara op de foto te zetten, maar volgens mij gebruik ik hier Le Volume de Chanel in Ultra-Noir!

In de Glam to go cheek, eye & lip travel case (die inderdaad heel handig is voor op reis) vind je 4 oogschaduws (Coquette, Vie en Rose, Ro-cocoa en Espresso Bean), Riche Nectar Cheek Colour, Soleil Bronze Bronzing Pressed Powder en een mini Lip Glacé Sparkling Daiquiri.

swatches Coquette, Vie en Rose, Ro-cocoa & Espresso Bean

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Opal EUR 35,00

Dit is weer een iets andere highlighter dan de Pressed versie, die je misschien wel kent van Champagne Pop, het is namelijk een cremige highlighter in een kleiner potje. De glans van dit product is ook heel mooi, maar ik denk toch dat ik persoonlijk de "pressed" variant iets fijner vind. Die brengt iets makkelijker aan vind ik, voor deze cremige variant moet ik zelf iets meer moeite doen. Toch is het zeker een fijne highlighter, vooral als je huid wat droger is, dan staat een creme/vloeibare highlighter toch altijd beter.

Opal is een warm perzikkleurige/gouden highlighter die goed combineert met een iets getinte huid en een blush die wat warmer is zoals een koraal of perzikkleur. De highlighter is niet al te glitterig, waardoor deze heel fijn is als je voor het eerst een highlighter gebruikt (en dus nog even moet wennen met dragen & opbrengen) of als je juist een subtiel resultaat zoekt. Opal kun je ook prima overdag dragen, zonder je een discolbal te voelen...haha!

Ik ben trouwens heel erg onder de indruk van de Lip Glacé! De pigmentatie is heel goed en de lipgloss laat zich heel makkelijk uitsmeren, zelfs ook al zitten er fijne glitters in. De houdbaarheid is ook goed en de lipgloss brengt ook netjes aan rond de lipcontouren. Ja, de lipgloss is wat plakkerig maar dat zorgt er ook weer voor dat deze lang blijft zitten.

Mocht je de handige Glam to go travel case van Laura Mercier nog willen scoren, dan kun je het beste even contact opnemen met Skins (via skins.nl of een van hun winkels) of even langsgaan bij een Laura Mercier counter in De Bijenkorf, wie weet hebben ze het daar nog wel. Het is zeker de moeite waard! Babassu is het verkooppunt van Becca in Nederland, daar kun je vrijwel alle highlighters bestellen (mits ze op voorraad zijn!).

 

Sorry dus dat ik een beetje laat ben met deze "review", maar ik wilde de look die ik droeg toch nog even delen, volgende keer let ik beter op! Met welke producten wil je volgende keer eens een "Face of the day" zien?

Deel dit artikel
Back to top