Blogs & Editorial

Plogmas 2015/2016 - photo diary van 1 januari 2016 - dagje niks

Iedereen heeft weleens zo dag dat je even niets wilt doen...op zich niet erg natuurlijk, totdat je eigenlijk van plan was een photo diary te maken en er vervolgens maar 6 foto's (ofzo) instaan...haha! 1 januari 2016 was zo'n dag, we sliepen een beetje uit en gingen op familiebezoek...alleen maakte ik amper foto's! Toch wil ik de photo diary wel even laten zien, ook ik heb weleens een saaie, ongeinspireerde dag....

Ik werd rond 10 uur wakker, heel laat voor mijn doen en ik was behoorlijk langzaam in opstarten, ik begon met wat verse sinaasappelsap voor Sem, die heel erg verkouden is en voor mezelf perste ik wat citroenen uit.

Citroensap met warm water & collageen, dat is een drankje om mee wakker te worden.....dat lukt meteen hoor, zo zuur, haha!

Na een uurtje of twee begin ik aan mijn ontbijt, wel mijn favoriet met avocado en gepocheerd ei...hoe vaak hebben jullie dat al gezien?

We rijden even naar familie in Dordrecht, wat een fijn weer is het vandaag?

Zonnebril op!

Haha...in Dordrecht ligt de enige echte Ark van Noach, je kunt er ook echt op en een expositie of zoiets bekijken, apart!

Gisteren aten we hier, bij Villa Augustus, al voorbij rijdend maakte ik deze foto...zo ziet het eruit bij daglicht!

En we rijden langs de enige molen in Dordrecht die er nog is, de Kijck over de Dijck! 

Mijn outfit van vandaag is simpel en zwart, maar wel met mijn Valentino's en mijn nieuwe tas <3

Hebben jullie de sneak peek van de nieuwe OPI collectie al gezien? Leuk of niet?

 

Vandaag is weer een iets betere dag, we hebben grote neef Eric uit Texas op bezoek en gaan zo met zijn allen in Rotterdam ergens iets eten! Kijk morgen dus maar weer even....voor meer foto's! Sorry! Hebben jullie een leuke nieuwjaarsdag gehad?

Deel dit artikel
Back to top