Reviews

Best of 2015 - mijn favoriete make-up voor het gezicht (blush/foundation/highlighter)

Het is inmiddels een traditie geworden, aan het begin van een nieuw jaar deel ik mijn favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar met jullie. Ooit begon ik met één artikel over mijn favorieten, inmiddels verdeel ik het over meerdere artikelen omdat ik simpelweg teveel interessante, fijne en favoriete producten heb. Vandaag het derde artikel in deze "best of 2015" reeks, waarbij ik mijn favoriete (en meest gebruikte) gezichtsmake-up met jullie deel. Kijk je mee naar mijn favorieten van 2015?

Bobbi Brown Intensive Skin Serum foundation SPF 40 (review) - een geweldige foundation die het extreem goed doet op een iets oudere of droge huid, voelt heerlijk en geeft een prachtige finish!

Lancôme Miracle Cushion foundation SPF23 (review) - een nieuwe ontdekking van dit jaar, een frisse, dunne foundation die verpakt zit in een compact met sponsje. Ik heb deze vooral heel veel gebruikt in de zomer!

NARS All day luminous weightless foundation (review) - wil je een langhoudende foundation die je niet voelt, dan is deze van NARS absoluut een aanrader, nog steeds een van mijn favorieten en ik gebruik deze nog heel vaak.

MAC Lightful C tinted cream SPF30 (review) - een prachtige getinte dagcreme die een prima dekking geeft, dus ook goed een foundation kan vervangen, heerlijk in de zomer of als je houdt van een natuurlijke finish.

Tom Ford Skin Illuminating powder duo Moodlight (review) - dit is misschien wel mijn meest geliefde contourproduct en echt de musthave van het Tom Ford assortiment, een glanzende contourpoeder en highlight in een perfecte kleur voor mij. Ik geloof dat deze nog niet in Nederland te koop is, jammer..want deze moet je echt zien! Ik hoop alleen ook dat er meer kleuren bijkomen dit jaar?

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & glow (review) - inmiddels gebruik ik deze combinatie van bronzer en highlighter ook alweer bijna een jaar, wat gaat de tijd toch snel. Ik pak deze nog steeds een paar keer per week, love it!

Hourglass Ambient Lighting palette (review) - dit is natuurlijk al een product uit 2014 (jaja...zo "oud" alweer) maar ik hou nog steeds van deze poeders! Inmiddels is de meest rechts al bijna op, dus daar moet maar een full size van komen, ik hou van de mooie glanzende, maar toch iets matte finish....does that make any sense?

MAC Mineralize Skin Finish Natural (review) - een echte herontdekking, de Mineralize Skin Finish Natural van MAC zorgt ervoor dat iedere foundation langer blijft zitten, geeft eventueel nog wat extra dekking, matteert de huid en ziet er toch natuurlijk en fris uit. Aanrader!!!

Guerlain Terracotta Joli Teint Natural healthy glow powder duo (review) - deze heerlijk ruikende poeders kun je over je hele gezicht kwasten voor een lekker zonnig tintje dat niet over the top is, ik gebruik Naturel Brunettes vooral over een foundation die een beetje te licht is voor net iets meer kleur. 

Chanel Lumiere d'été illuminating powder (review) - ken je deze nog? Een fijne bronzer/highlighter die het mooi doet op een getinte huid, ik heb deze best veel gebruikt deze zomer en het bloemenprintje is nog steeds te zien!

MAC Studio Sculpt Defining Bronzing Powder Delicatess (review) - dit is ook een topper, een cremige contourpoeder in een prachtige taupe tint die een beetje lijkt op Moodlight van Tom Ford. Het is echt jammer dat dit een limited edition was, want ik vind het effect prachtig!

Becca & Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop (review) - misschien is dit wel de beste ontdekking van 2015, de prachtige highlighter van Becca waar de hele beautywereld het nog steeds over heeft! Ik weet nog goed waar ik deze voor het eerst in het echt zag, in een display bij Sephora op Broadway op mijn eerste dag in New York! Heel veel liefde voor deze highlighter die je echt moet (!!!) hebben! Gelukkig nu ook te koop bij Babassu.nl, niet aarzelen, maar bestellen wat mij betreft!

Kiezen was eigenlijk bijna niet mogelijk, ik heb dit jaar zoveel fijne en mooie producten gebruikt! Toch zijn deze producten wel degene die ik echt het meest heb gebruikt, het hele jaar door. Er staan eigenlijk geen blushes tussen, maar die wissel ik al wat vaker of dan de producten hierboven. Als je nieuwsgierig bent naar "mijn meest gebruikte blushes", dan kun je die in dit artikel vinden en misschien vind je "mijn favoriete highlighters" ook nog wel leuk om te bekijken!

 

Dit weekend volgt er nog artikel in deze "best of 2015" reeks of misschien moet ik het "worst of 2015" noemen..... Kun jij je trouwens een beetje vinden in mijn favorieten? Deel gerust jouw favorieten in de comments, ik vind het altijd heel leuk om jullie favorieten te leren kennen!

Deel dit artikel
Back to top