Reviews

Best of 2015 - mijn favoriete oogmake-up

Het is inmiddels een traditie geworden, aan het begin van een nieuw jaar deel ik mijn favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar met jullie. Ooit begon ik met één artikel over mijn favorieten, inmiddels verdeel ik het over meerdere artikelen omdat ik simpelweg teveel interessante, fijne en favoriete producten heb. Vandaag het derde artikel in deze "best of 2015" reeks, waarbij ik mijn favoriete (en meest gebruikte) oogmake-up met jullie deel. Kijk je mee naar mijn favorieten van 2015?

Best of 2015 - mijn favoriete en meest gebruikte oogmake-up producten, met vooral (heel saai!!) neutrale oogschaduwpalettes, eyeliners, mascara's en wat wenkbrauwproducten waar ik eigenlijk heel trouw aan ben. Maar ja, ik kan nu wel allerlei gekleurde, glitterende producten laten zien, jullie weten echter allemaal dat ik die niet draag, ik hou veel meer van dit soort producten.

En al de producten die je hierboven ziet zijn dan ook echte musthaves, ze zijn kwalitatief super en op zich ook nog eens hun (wat hogere) prijs waard. Toch vind ik de meeste producten die ik laat zien niet overdreven duur, vooral omdat ze echt allemaal behoorlijk lang meegaan. Ik reviewde de Amani Maestro bv in 2013 en ik gebruik nog steeds hetzelfde potje!! Zelfs de eyeliners gaan erg lang mee, zelfs als ik ze iedere dag gebruik doe ik er zo 3 tot 4 maanden mee...of gebruik ik misschien gewoon te weinig make-up?

 

Dit zijn mijn favorieten van 2015:

 

- Urban Decay Gwen Stefani palette (review)

- L'Oréal La palette nude (review)

- Viseart eyeshadow palette Neutral Matte (review)

- Bobbi Brown Sandy Nudes palette (review)

- Chanel Entrelacs eyeshadow palette (review)

- Benefit RollerLash (review)

- Lancome Hypnose Volume-a-porter mascara (review)

- Bobbi Brown Smoky eye mascara (review)

- Armani Eye & Brow Maestro + kwast (review)

- Tom Ford Brow Sculptor

- Bobbi Brown Perfectly Defined Long-wear brow pencil (review)

- MAC Prep + Prime 24-hour extend eye base

- L'Oréal Paris Superliner Perfect Slim

- Dior Diorshow Art Pen

- MAC eye kohl Teddy

- MAC Powerpoint pencil Buried treasure

- Revitalash (review)

Van de meeste producten heb ik een uitgebreide review geschreven in het afgelopen jaar (of eerder), die linkjes staan achter de productnamen en dus leek het me een beetje dubbel om de voordelen nu ook weer neer te zetten. Lees de reviews dus zeker even door als je benieuwd bent naar de producten!

 

Morgen weer een artikel in deze "best of 2015" reeks, waarschijnlijk zijn morgen mijn favoriete gezichsmake-up producten aan de beurt! Kun jij je trouwens een beetje vinden in mijn favorieten? Deel gerust jouw favorieten in de comments, ik vind het altijd heel leuk om jullie favorieten te leren kennen!

Deel dit artikel
Back to top