Nieuws

Urban Decay X Gwen Stefani lente make-up collectie 2016

Gisteren zag je dat het Urban Decay Gwen Stefani eyeshadow palette hoorde tot mijn favoriete make-up producten van 2015 en dus is het niet zo gek dat ik heel blij word van dit nieuws: er komt ook een Urban Decay Gwen Stefani blush palette!!! En dat is niet alles, de lipsticks (waarvan je samples kreeg bij het eyeshadow palette) komen er ook aan....oh happy makeup day! Kijk snel verder voor alle informatie!

Gwen Stefani & Urban Decay's Wende Zomnir bij de presentatie van de UD | Gwen Stefani collectie

 

De UD Gwen Stefani make-up lijn wordt uitgebreid met een aantal echt mooie producten en daar ben ik, als Urban Decay fan van het eerste uur, echt wel blij mee! Ik had natuurlijk (net als jullie misschien) al wel wat gezien op social media de afgelopen tijd, maar omdat nog niet duidelijk was of de collectie ook naar Nederland zou komen, heb ik even gewacht met delen.

Maar nu weet ik het zeker, vanaf februari 2016 zijn de volgende producten exclusief te koop bij de Urban Decay counters in ICI Paris XL (en hun online store):

UD Gwen Stefani blush palette EUR 45,00 met daarin de kleuren Cherry (satijnglanzend lichtroze), Angel (glanzend nude-champagne), Hush (medium roze met gouden glans), Easy (dieproze met gouden glans), LO-FI (zacht mat brons) en OC (zachtroze met perzik-kleurig accent) 

Brow Box EUR 36,40 met twee wenkbrauwpoeders, een wax, een mini-pincet en 2 schuine kwastjes om de poeders & wax aan te brengen. En...heel slim...er zit zelfs een vergrotend spiegeltje in de Brow Box!

UD Gwen Stefani lipstick EUR 24,70 EX-GIRLFRIEND (glanzend nude-roze met roze glinstering) & 714 (mega matte felrood)

UD Gwen Stefani lipstick EUR 24,70 FIREBIRD (crèmig diep fuchsia) & ROCK STEADY (crèmig diep wijnrood)

UD Gwen Stefani lipstick EUR 24,70 WONDERLAND (crèmig donker roze-rood)  & SPIDERWEB (crèmig satijnglanzend rood)

 

 

UD Gwen Stefani 24/7 Glide-on lip pencil EUR 20,40 in EX-GIRLFRIEND (nude-roze), 714 (klassiek rood) WONDERLAND (donker roze-rood), FIREBIRD (diep fuchsia-roze) & ROCK STEADY (bloed-rood)

Eerlijk gezegd vind ik echt alles mooi, ik hou van de kleuren van de lipsticks, ik ben gek op blush/bronzer en highlighter en kan altijd nog wel fijne lippencils gebruiken! Ik heb de nieuwe mega matte finish van de Urban Decay lipsticks getest door de sample en was onder de indruk van de intense pigmentatie en fijne draagbaarheid. Maar ja, dat was maar een sample, ik wil natuurlijk "de echte" lipsticks uitproberen.

 

Ik hoop dat ik de producten (of een deel ervan) snel binnenkrijg om ze te testen & reviewenm uiteraard deel ik dat dan weer z.s.m. met jullie. Zet het in elk geval maar in je agenda, vanaf februari 2016 is de UD Gwen Stefani lente make-up collectie te koop bij ICI Paris XL!

 

Zie jij iets moois voor in je stash? 

Deel dit artikel
Back to top