Blogs & Editorial

Photo diary van 11 januari 2016 - Coconut Caffe latte is niet lekker

Goedemorgen!! Het is weer tijd voor een photo diary, iets waarmee ik heb besloten door te gaan, minstens 5 keer per week....tenzij ik iedere dag een gezellige diary vol kan maken, dan komen er meer! En als het een keer minder goed uitkomt, kan het ook weleens zijn dat er minder photo diaries gaan komen...ik doe dit in elk geval tot half februari en daarna kijk ik even hoe ik verder gaan! Kijk je mee naar mijn photo diary van 11 januari 2016? Oh ja, ook van zaterdag en zondag zien jullie wat foto's!

Stiekem komen er nog een paar foto's van dit weekend voorbij! Ik ging zaterdag even bij oma langs en nam wat boodschapjes voor haar mee, de chocolaatjes kwamen op dit leuke schaaltje terecht!

Tijdens het boodschappen doen kwam ik deze chocolade van Snapper Australian tegen, die vindt Ward zo lekker en dus neem ik wat repen mee...aardige schoonmoeder ben ik toch!

Op de parkeerplaats van de winkels scharrelt altijd deze mega eend rond, zo grappig! Hij wacht natuurlijk op een stukje brood, maar helaas...dat had ik niet gekocht.

Onderweg naar Utrecht ga ik even langs Starbucks, de Coconut Caffe Latte is nieuw en die moet ik natuurlijk even proberen.

Ja, lekker, ik ga voor een stukje carrot cake!

De Caroot Cake is best lekker (wel erg groot) maar de Coconut Cafe Latte is niet zo lekker, het is inderdaad gemaakt met kokosnootmelk zoiets als die van Alpro en dat is gewoon heel waterig. Dat is een prima alternatief als je graag vegan drinkt of op caloriën wilt letten, maar anders sla ik deze in elk geval over...

Ik reed daarna door naar Utrecht om Sem op te pikken die bij de meeting was van Allthesegamez, het Youtube kanaal van Bo en Roy. Dat was een groot succes, er kwamen wel 300 kids op af! 

Mocht je het leuk vinden om te kijken hoe dat er aan toe gaat, dan kun je de vlog ook nog even kijken...wat doen ze het toch leuk! Sorry, maar ik ben een trots moeder!

Sem en ik zijn rond 5 uur weer in de buurt van huis en gaan samen even naar McDonalds, dat is lang geleden! Voor Marc, die thuis al iets gegeten had, nemen we toch nog een Boerenfriet mee...die was heel lekker volgens hem!

Haha....zo schattig, Petco (een Amerikaanse dierenwinkel) heeft een hele collectie voor huisdieren met het Star Wars thema, ik wil deze Wookkieee hond!

Misschien is dit wel leuk voor Yoshi?

Meespelen met Weet ik veel! Doen julie dat ook?

Wow! Op Instagram kwam ik foto's tegen van de nieuwe Tom Ford Soleil collectie....

En ik zie zelfs dat er Liquid Lipsticks komen....is dat even geweldig? Volgens mij wel met een glanzende finish...dat is weer een beetje minder.

Cute! <3 Geen idee of deze collectie naar Nederland komt (waarschijnlijk wel) en het zal ook best nog even duren, ik verwacht rond maart/april. Als ik meer weet, dan horen jullie het zeker!

Ik kreeg deze schattige trui van Zoe Karssen binnen, zwart met gele kattenoogjes...net de oogjes van Emo!

Over Emo gesproken....die had een lazy sunday, haha!

Dat dus....ik was opnieuw Les Beiges de Chanel foundation aan het testen, maar was totaal niet blij met de kleur, ik zag er zo ongezond uit...eraf dus!

En de nieuwe Matchmaster cushion foundation komt als een redding, die ga ik de komende dagen maar testen....binnenkort ook in Nederland te koop dus!

Inmiddels weten jullie al wat dit soort producten zijn, de missers van 2015, heb je het artikel al gelezen?

Zondag heb ik spaghetti gemaakt met tonijnsaus, lekker met een grote pluk rucola erop.

Goedemorgen! De werkweek is weer begonnen, iedereen is weg en ik ga ontbijten, daarna even de keuken opruimen en aan de slag....

 

Verdrietig nieuws voor de fans van David Bowie, hij is gisteren op 69-jarige leeftijd overleden. Wat een kleurrijke en inspirerende artiest was het toch...naar welk nummer van hem luister je vandaag?

Ook ik werd schrok best een beetje van de dood van David Bowie, zo'n icoon in de jaren 80 (bij mij dan) en ook al was ik nooit echt fan, zijn muziek uit die tijd ken ik natuurlijk wel. 

Even een koffietje voordat ik boodschappen ga doen en daarna ga werken....tussendoor doe ik al wat mail en ben ik wat tekstjes aan het tikken.

Mijn outfit met de kattenoogjes trui....zo leuk!

een van mijn favorieten, Narciso eau de parfum is mijn geur vandaag!

Bij Albert Heijn staat nu een meer verantwoord snoepschap bij de kassa's, best een goed initiatief vind ik. De zakken met noten zijn hier thuis wel favoriet om mee te nemen in de auto bijvoorbeeld.

Yes, de Glow Kits van Anastasia zijn binnen, wel een beetje jammer dat ik invoerrechten moest betalen, al had ik er wel op gerekend. Ik heb ze besteld bij Anastasia zelf, in de Amerikaanse webshop natuurlijk.

Lunch met een pompoenbroodje met kiprollade en komkommer en filet en rucola

Wow...deze Candy Apple van Anastasia is wel heel mooi, een matte rode kleur maar er zitten wel glitters in, heel snel laat ik de swatch van dichtbij zien.

Wat zie ik er lekker fris uit vandaag....bij Snapchat verzinnen ze ook steeds gekkere dingen!

Sem moest nog een paar nieuwe schoenen omdat hij uit zijn vorige UGG's gegroeid is en nu er sneeuw aankomt is het toch wel fijn om ze te hebben. Ik ga nu voor deze waterbestendige variant van leer, zien er leuk uit en zijn dus besteld. Nu nog een paar echte snowboots, want ook die passen niet meer...

Sem had gisteren veel huiswerk, eigenlijk was hij de hele middag bezig en dan komt Yoshi altijd even langs om hem te steunen, haha...alleen die staart is altijd lastig!

Die moesten ook weer besteld worden, de Nespresso capsules, dat deed ik voor 22 uur en dus komen ze (als het goed is) vandaag al binnen...hoe kan het allemaal!

Veel vloeibare lipsticks op een rijtje, een aantal daarvan heb ik al geswatchd en die komen snel online, de andere kleuren zijn al eens eerder in artikelen verschenen volgens mij...alleen die van Too Faced niet! 

 

Nu ik doorga met mijn photo diaries wil ik nog wel iets laten weten aan jullie, ik deel natuurlijk naast beautynieuwtjes ook weleens persoonlijke dingen zoals mijn aankopen, foto's van mijn kids, mijn huis, mijn kleding en andere delen van mijn leven. Dat vind ik best leuk, maar ik merk ook dat het negatieve reacties oproept (mailtjes en comments waarin mensen vinden dat ik teveel dure dingen laat zien) en dat vind ik echt minder leuk. Ik deel die foto's niet om op te scheppen of om te laten zien hoe geweldig mijn leven is, nee...ik deel het gewoon omdat het deel van mijn leven is. Mocht je je daaraan storen, dan kan ik je aanraden om dit soort artikelen gewoon over te slaan, er blijven voldoende echte beauty artikelen online komen. Ik hoop dat jullie dit een beetje kunnen begrijpen!

 

Tot morgen! Lijkt de Coconut Caffe Latte je lekker?

Deel dit artikel
Back to top