Nieuws

De must have tool voor de perfecte cat-eye liner

Sta jij 's ochtends ook regelmatig mopperend voor de spiegel omdat je eyeliner er niet op gaat zoals jij wilt? Goed, zo'n lijntje langs je oog lukt misschien nog wel....maar die wing, die blijft altijd lastig hoe geoefend je ook bent! Dan weer scheef, dan weer niet gelijk...kortom...er is altijd wel iets mis. Maar dat hoeft niet meer, want Beautyblender (ja, je weet wel, die van het "ei") komt met zo'n handige tool! Nu kan je winged liner nooit meer mis gaan....

De Liner.designer tool is gemaakt van flexibel, zacht materiaal en heeft verschillend gevormde zijdes. Een kaarsrechte kant, maar ook twee meer gebogen kanten zodat je iedere vorm eyeliner kunt aanbrengen met deze tool, ongeacht welke soort liner je gebruikt. De liner.designer komt in een beschermdoosje zodat je ook onderweg een perfecte eyeliner kunt tekenen, doen we dat niet allemaal? 

Maar er is meer, je kunt de liner.designer ook gebruiken om een strakke lipcontout te tekenen als je graag buiten de lijntjes kleurt om een echte "Kylie" lip te krijgen. Kortom, een onmisbare tool voor iedereeen die houdt van een cateye of winged eyeliner!

bron afbeelding Instagram @beautyblender

Lijkt het je een handige tool? Deel dit artikel gerust met iedereen die ook worstelt met haar (of zijn) eyeliner!

 

De liner.designer van Beautyblender zal vanaf maart 2016 te koop zijn in de U.S.A.voor $ 16,00, het kan zijn dat wij er nog iets langer op moeten wachten. De producten van Beautyblender worden in Nederland verkocht bij Douglas. Heb jij ook al tools van dit merk?

?>
Deel dit artikel
Back to top