Blogs & Editorial

Photo diary van 13 januari 2016 - mijn eigen parfum?

Goedemorgen! Gisteren waande ik me even in Los Angeles toen ik mijn make-up opdeed, hebben jullie de review van de nieuwe Chanel collectie al gezien? En ik droeg één van mijn favoriete geuren van dit moment, een die exclusief voor mij is gemaakt! Kijk je even mee naar mijn photo diary van 13 januari 2016?

Morning! Ontbijten doe ik met Skyr, yoghurt uit IJsland, Paleo Crunch van MyMuesli, kiwi en granaatappel....lekker!

En ik neem mijn dagelijkse glaasje Zzazen collageendrank weer, over een week zal ik een review schrijven over dit poeder met meer informatie!

De vaatwasser gaat weer aan, de eerste keer vandaag.....

Ik ga vandaag voor wat losse krullen, eerst lijken ze nogal hard, maar na het afkoelen borstel ik ze uit tot slagen. De ghd rules echt, zo'n fijne styler!

Mijn outfit is een mengeling van mijn favorieten, zoals deze "oude" bordeaux Nike Internationalist, een nieuw shirt van Filippa K, Frame jeans en By Malene Birger vest.

Qua make-up waande ik me in L.A., door dit snapchat filter leek het ook echt zo, lekker zonnig hoor!

Dit is zeker een van mijn favoriete (nieuwe) geuren van dit moment, Mon Exclusif van Guerlain, een warme, tikje zoete geur die een vernieuwe/moderne versie zou kunnen zijn van Jicky (uit 1889). Ik ben normaal helemaal niet gek op zoete geuren, maar deze is hemels lekker, misschien wel door de combinatie van amandel, vanille en gezouten boter? En toch ruik ik zeker niet naar een koekje...zalige geur en zeker even de moeite nemen om deze te gaan testen, wel alleen te koop bij de Guerlain exclusives counter in de Bijenkorf Amsterdam en Douglas Den Haag volgens mij. Gek genoeg staat er geen naam op de flacon, je krijgt metalen letters bij de geur om de flacon "eigen" te maken. Ik was zo lucky om een gegraveerde flacon te krijgen van Guerlain <3

Ik was mijn MAC MSF's aan het opruimen, dit zijn echt al best oudjes...herken jij er nog een paar?

Deze bijvoorbeeld? Een combinatie van de normale MSF natural en een highlighter, best handig toch? Deze zijn niet meer te koop overigens, het was een limited edition.

Lekker kleurtje van Chanel en ook prima passend bij deze tijd van het jaar, ik hou toch meer van dit soort tinten dan van pastelkleurtjes in januari, en jullie?

Boodschappen doen, ik wilde alleen brood gaan halen maar bracht toch maar wat meer mee....

Make-up Studio stuurde mij 3 donkere lipsticks, waaronder een diepzwarte en dat is zeker mijn kleur niet, haha. Maar goed, de donkere lippen trend is er natuurlijk wel, misschien geef ik de andere twee kleuren wel een kans binnenkort?

Ik ben nog steeds op zoek naar een liquid lipstick die ik nergens meer kan vinden en heb dus al mijn tassen uitgemest....ik vond van alles, maar geen liquid lipstick van Gerard Cosmetics...zo irritant!

Nu er winterkou aankomt kan ik je deze L'Occitane Soothing fluid met 5 % sheaboter aanraden! Ik doe deze op bij Sem omdat hij soms een wat droge huid heeft en het is echt een fijn product voor overdag. Het is vrij licht, verkoelt een beetje en voedt de droge huid wel, zonder te vol of glanzend te zijn. En het ruikt lekker, ik hou van deze lijn van L'Occitane!

Nieuwe producten van The Body Shop met daarin de Drops of Youth, dat klinkt altijd goed!

Deze lente make-up collectie van Yves Saint Laurent had ik al even binnen, maar nog niet op de foto gezet, dat heb ik gisteren dus maar even gedaan. wat zien ze er leuk uit!

Mocht je zin hebben in een massage? Dan kun je bij de Secrets of the world collectie in The Body Shop drie fijne oliën vinden, ik hou zeker van de French Lavender Massage oil in de avond, maar ik hou niet zo van masseren...haha!

Vandaag gaan we voor witlof met ham & kaassaus...lekker Hollands dus, ik begin er al op tijd mee, want het duurt altijd wel even voordat het klaar is.

Over de (zelfgemaakte) kaassaus strooi ik nog wat paneermeel, zo krijg je een krokant korstje en dat vind Sem zo lekker.

Aardappeltjes erbij en klaar, iedereen vond het lekker...zoals altijd, haha

Om half acht besluit ik toch nog maar een appeltaart te maken, ook al is het laat...

Bijna klaar!

Ik ga even t.v. kijken en leg mijn benen op de poef naast Yoshi. Zie jij trouwens 1 of 2 katten?

Dit is een fijn programma op televisie, Floortje naar het einde van de wereld, waarbij ze op bezoek gaat bij mensen die letterlijk in the middle of nowhere wonen. Dit keer was ze in Mongolië, waar het werkelijk beeldschoon was!

Mocht je nog niets te doen hebben op Valentijnsdag? Je kunt heel romantisch dineren in de zaal van Zweinstein in de Harry Potter Studios vlakbij Londen...althans, dat kon...het is inmiddels uitverkocht en dat voor 300 euro per persoon ongeveer. 

 

Vandaag ga ik me maar een beetje voorbereiden op een weekend sneeuw, dus dat betekent de snowboots en slee uit de kast halen, gelukkig zitten er al winterbanden onder mijn auto! Haha...nee hoor, dat doe ik heus niet, al heb ik nog wel snowboots voor Sem besteld omdat hij natuurlijk uit zijn oude is gegroeid! Fijne dag vandaag allemaal!

Deel dit artikel
Back to top