Inspiratie & Tutorials

Face of the day - MAC Soar lip pencil & Pink Plaid lipstick

Mijn persoonlijke stash puilt uit van de mooie lipsticks, die ik veel te weinig aan jullie laat zien! Foei! Zonde, want zo missen jullie veel (MAC) lipsticks en dat wil ik toch wel een beetje goedmaken...ik weet dat jullie altijd op zoek zijn naar mooie lipsticks! Of heb ik dat mis? Vandaag deed ik een greep in mijn lipsticklade en vond Pink Plaid lipstick van MAC die ik combineerde met Soar lip pencil....wat een fijne combinatie! Kijk je mee naar mijn "face of the day"?

Ik heb met Soar Lip Pencil mijn hele lippen ingekleurd, om zo een iets donkere basis voor Pink Plaid te creëeren, anders is de kleur iets te licht voor mij, vind ik. Pink Plaid is een matte lipstick en wordt door MAC omschreven als "vaal blauw roze", door Soar te gebruiken wordt de kleur wat dieper.

Ik combineerde Pink Plaid met een warme ooglook waarbij ik de volgende MAC oogschaduws gebruikte: All that glitters, Twinks, Symmetry en Ricepaper. Mijn eyeliner is van Dior en mijn mascara is van Chanel, op mijn wenkbrauwen gebruikte ik de Sourcils Gel van Lancome in de kleuren 03 Taupe....wat een fijn spul is dat, binnenkort een review!

De foundation die ik gebruikte vandaag is van Bobbi Brown, de Intensive Skin Serum foundation, die ik combineerde met mijn NARS Radiant creamy concealer, Hourglass Ambient Lighting Powder Radiant Light & Dim Light en de Hourglass Ambient Lighting blush Mood Exposure. Ik heb Sunburst & Dripping in Gold uit de Glow Kit That Glow van Anastasia gebruikt om mijn gezicht te highlighten, daarvoor gebruik ik een kleine blending brush van MAC met nummer 221. Heb je de review gisteren gezien?

 

Pink Plaid lipstick (EUR 19,50) en Soar Lip pencil (EUR 15,50) vind je in de vaste collectie van MAC (o.a. bij De Bijenkorf en Douglas) en zijn zeker aanraders wat mij betreft! Binnenkort weer een mooie MAC lipstick in het zonnetje, heb je nog voorkeuren? Laat het mij dan zeker weten!

Deel dit artikel
Back to top