Reviews

#winterkou - producten die je nu echt nodig hebt

Was jij vandaag voorbereid op de kou? Vast wel, maar ik moet je eerlijk zeggen dat het desondanks toch best een beetje wennen is, wat een koude maar prachtige dag! De winterkou schijnt niet lang aan te houden, maar misschien heb je nu wel echt iets nodig om van die winterhanden, -voeten of lippen te komen! Ik ga je redden...met mijn tips voor fijne producten bij heel koud weer o.a. van Bobbi Brown, Kiehl's, La Mer en Chanel!

Koud, dat was het wel vandaag, maar ook heerlijk zonnig en dat maakt iedereen toch een stuk vrolijker op deze "blue monday" wat volgens zeggen de meest deprimerende dag van het jaar is? Ik ben het er niet mee eens overigens!

Treets Tradition Nourishing Fizzers Bath Fizzers EUR 7,99

 

Misschien kom je wel half bevroren thuis en wil je niets liever dan heel lang in een warm bad liggen! Goed plan, maar kies dan wel een product wat de huid niet extra uitdroogt, dat doet warm badwater nl. al genoeg. Deze bruisballen van het leuke, betaalbare merk Treets Traditions zitten vol Afrikaanse oliën en maken je huid dus lekker zacht. Heerlijk om lekker in rond te dobberen!

 

The Body Shop Secrets of the world Thai Lemongrass Massage oil EUR 17,00

 

Geen bad in huis? Of geen tijd om in bad te gaan en wil je toch even opwarmen? Een lekkere massage doet ook wonderen, zeker als je er een fijne stimulerende massage olie met frisse lemongrass geur bij pakt. Die massage kun je natuurlijk zelf doen, maar dan kun je niet overal bij...schakel dus hulptroepen in! Het flesje van de nieuwe Secrets of the World lijn van The Body Shop is heel handig in gebruik, het kan niet breken en doseert de olie goed. Mocht je liever kiezen voor een sensuelere geur....die is er ook!

Kérastase Carré Lissant EUR 24,75 voor 50 stuks

 

Vrieskou is leuk, als je van schaatsen houdt, maar als je lang en fijn haar hebt, dan vervloek je het misschien ook weleens....hoe irritant is statisch haar wel niet? Wist je dat je dit kunt voorkomen door je haar goed te hydrateren? Gebruik dus een extra hydraterende shampoo & conditioner, gecombineerd met een goed serum of een goede haarolie. Maar zelfs als je dat doet kunnen opvliegende haartjes voorkomen, zeer vervelend. Met deze geprepareerde doekjes met o.a. bijenwas maak je je haar direct weer mooi glad en glanzend, zonder het te verzwaren of vettig te maken, heel fijn! Wrijf met het doekjes lichtjes over de oppervlakte van je haren en alle "fly aways" en statische haren zijn weg en blijven dat ook gedurende langere tijd, wat een uitkomst!

Creme de la Mer EUR 148,00

 

Mijn eerste pot Creme de La Mer kocht ik meer dan 8 jaar geleden en nog steeds heb ik altijd een pot in huis! Die gebruik ik als ik merk dat mijn huid droog aanvoelt of gewoon als ik merk dat mijn huid wat meer liefde nodig heeft, ook smeer ik het op de wangen van man & kids als die klagen over droge wangen. De creme is lekker dik, je kunt hem het beste opwarmen in je handpalmen en vervolgens in de huid duwen voor het beste resultaat. De geur blijft heerlijk en neutraal, waardoor deze ook echt voor iedereen in het gezin geschikt is en niemand klaagt ook over plakkerige wangen....de volgende dag is een droge huid weer helemaal hersteld!

L'Occitane Comforting oil EUR 31,00

 

Zo'n pot Creme de la Mer is heerlijk, maar ook wel erg duur, dat heeft niet iedereen er voor over denk ik! No worries, want met een goede gezichtsolie kom je ook heel ver, zeker omdat je die kunt mengen met je bestaande huidverzorging voor wat extra verzorging/bescherming. Maar je kunt de huidbarriere ook verbeteren door de olie direct na het reinigen op de huid aan te brengen! Deze olie van L'occitane bevat ook nog 5 % shea boter en is 100 % natuurlijk, wat het een ideale olie maakt voor een gevoelige en droge huid. En de olie ruikt heel lekker, net zoals de rest van deze Shea Butter lijn, ik hou van alle producten!

Jo Malone Blackberry & Bay Shower Oil EUR 36,00

 

Ik ben groot fan van Jo Malone, dat weten jullie natuurlijk allang! En deze Shower Oil hebben jullie ook vaker voorbij zien komen, maar hij mocht zeker niet ontbreken in dit artikel, ik ben er nl. gek op! Onder de douche staan is ook erg fijn met de kou buiten, maar ook hier moet je even opletten dat je geen extra uitdrogende producten gebruikt. De Shower Oil is een perfect alternatief, de zijdezachte olie blijft goed aan de huid "plakken" smeert goed uit en geeft een licht schuimig laagje, een fijne geur en na het afspoelen is mijn huid zacht, soepel en gevoedt. Na het afdrogen ruik ik subtiel naar Blackberry & Bay en voelt mijn huid prima aan, nu maar hopen dat er snel een Pomegranate Noir Shower Oil uitkomt!

Bobbi Brown Extra Lip Tint EUR 33,00

Mijn lippen zijn nooit echt droog, dat komt natuurlijk doordat ik Eight Hour Cream gebruik (heb je het artikel gelezen?), maar toch ga ik af en toe weleens vreemd ;-) Dat doe ik momenteel met de heerlijke, roze lipbalm van Bobbi Brown die zorgt voor zachte lippen die glad en vol ogen, maar ook voor een mooie natuurlijke kleur en zachte glans. Daarnaast vind ik de lipbalm er gewoon heel mooi uitzien in de witte huls en dat mag ook wel, de prijs is natuurlijk niet echt laag te noemen!

Kiehl's Creme de Corps Soy Milk & Honey whipped body butter EUR 36,00

 

Deze "geslagen" boy butter ziet er heerlijk uit, letterlijk om op te eten en als je eraan ruikt, dan wil je dat ook echt doen, de body butter ruikt nl. naar een zoetige kokospudding! Zo ruik ik nu dus ook, want ik smeer het liefst me hele lijf in met deze voedende body butter, die gelukkig niet plakt en wel zorgt voor een zijdezachte, niet al te glimmende huid! Ik combineer deze body butter vandaag met de Mon Exclusif parfum van Guerlain, dat maakt het allemaal nog net een tikje zoeter..heerlijk! Precies wat we nodig hebben tijdens zo'n koude dag, nu de warme chocolademelk nog!

Bleu de Chanel Shaving cream  EUR 48,00 & Hydrating after shave gel EUR 48,00 (vanaf 1 februari 2016 te koop)

 

Deze producten hebben natuurlijk niet persé wat te maken met winterkou, maar zijn wel toepasselijk op deze Blue Monday! Bleu de Chanel breidt het assortiment nl. uit met een fijne Shaving Cream en een hydraterende after shave gel, een leuk cadeautje voor een man in je leven misschien? Want zeg nu eens eerlijk, van een lekker ruikende man krijg je het toch vanzelf een beetje warmer...haha!

 

Hoe heb jij je vandaag een beetje warm kunnen houden? Op naar de volgende winterse dag, want wat mij betreft mag het wel even zo blijven!

Deel dit artikel
Back to top