Reviews

Bobbi Brown The Bobbi Glow Collection - informatie & review Long-wear gel sparkle

Bobbi Brown introduceert de Bobbi Glow Collection, een "curated" selectie van zacht, glanzende tinten en texturen om een frisse "nieuwjaarsglow" te creëren. Van een voedende verzorging voor de lippen tot nieuwe kleuren van de lang-houdende, liner-ontmoet-oogschaduws, in deze collectie vind je alles om aan je "glow" behoefte te voldoen. Met de juiste producten heb je snel en makkelijk een frisse, glanzend look voor het nieuwe jaar. Kijk je even mee? Ik heb nl. enkele producten uitgeprobeerd....

Highlighting Powder Bronze Glow EUR 48,00

Highlighting Powder Pink Glow EUR 48,00

 

This high-impact, light-reflective powder glides on skin seamlessly and is perfect for highlighting. Its silky, lightweight texture and mirror-like, light- reflective pearls leave skin with a radiant, lit-from-within-glow.

 

In een eerdere feestdagencollectie zat volgens mij een soortgelijk poeder, ik kon deze alleen niet direct vinden, dus weet ik ook niet of het dezelfde kleuren zijn. Ik heb het poeder nu niet binnen gekregen, dus kan je er ook weinig over vertellen, helaas!

Long-wear gel sparkle EUR 31,00 in 5 tinten: Silver Heather, Brown Metal, Opal, Pink Oyster & Goldstone (limited edition)

 

Volgens Bobbi Brown zijn deze gel oogschaduws/liners opbouwbaar, kun je ze zowel als oogschaduw en als eyeliner gebruiken, blijven ze lang zitten en geven ze een mooie, fijne glans. Ik heb vier tinten gekregen om te testen en als je even meekijkt, kun je zien hoe ze eruit zien!

v.l.n.r. Silver Heather, Brown Metal, Pink Oyster & Gold stone

De Long-wear Gel Sparkle is verpakt in een vierkant, glazen potje met een zwarte dop, een simpele, maar wel stevige verpakking die goed afsluit. Je krijgt geen kwastje of applicator bij deze shadow/liner, die moet je zelf hebben of kopen. Om het product als oogschaduw te gebruiken kun je eventueel ook je vingers gebruiken, maar een plat, synthetisch kwastje werkt toch wat fijner.

swatches v.l.n.r. Silver Heather, Brown Metal, Pink Oyster & Gold stone

Vandaag had ik zin in een frisse ooglook, zonder donkere kleuren en daarom heb ik Goldstone gebruikt op mijn ooglid. De Long-Wear Gel Sparkle is licht van textuur, plakt niet en is eventueel wat op te bouwen, verwacht echter geen echte dekking, het effect blijft transparant. De shimmers verdelen mooi over de huid en blijven niet "hangen", mits je wel een goede kwast gebruik. Je kunt de Long-Wear Gel Sparkle ook elders op de huid gebruiken voor een glanzend accent.

De houdbaarheid is prima, de glans & shimmers blijven keurig zitten waar ik ze heb aangebracht, gaan helemaal niet in lijntjes zitten en geven ook geen fall-out door de geltextuur. Kortom, als je houdt van een subtiele, transparante maar wel goed zichtbare glans, dan zijn deze Long-Wear Gel Sparkles zeker aan te raden!

 

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd geworden naar de Highlighting Powders, als die ook zo fijn in gebruik zijn, dan zijn dat waarschijnlijk ook wel aanraders! Misschien moet ik ze binnenkort, als highlighter verslaafde, toch maar eens gaan bekijken bij de Bobbi Brown counter! De Bobbi Glow collectie is inmiddels al te koop bij alle Bobbi Brown verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas, Parfuma en natuurlijk sinds kort ook in hun eigen webshop!

Deel dit artikel
Back to top