Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wislist van januari 2016

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten nog niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

 

Charlotte Tilbury Date Night duo - Between the sheets matte revolution lipstick & Kiss Chase K.I.S.S.I.N.G. lipstick EUR 55,00  - lieve nieuwe kleurtjes, hopelijk neemt Charlotte Tilbury ze mee als ze halverwege februari naar Nederland komt met haar producten!

Christian Louboutin Hawaii Kawai collection 1 & 2 GBP 65,00 per stuk - ik moet eerlijk zeggen dat ik het doosje leuker vind dan de nagellakken, al hou ik best van deze lekkere felle kleurtjes voor van de zomer, jullie ook?

Tom Ford eye quad Honeymoon (prijs in NL nog niet officieel bekend) - er komen 5 of 6 nieuwe oogschaduwpalettes aan van Tom Ford, deze Honeymoon is heel mooi!

Tom Ford Patent Finish Lip Color (prijs in NL nog niet bekend) - geen idee of ze fijn zijn, er is nog weinig over bekend, maar wat ben ik nieuwsgierig!

Hourglass Ambient Strobe Lighting Powder $ 38,00 in Euphoric - ik hou van de normale Ambient Lighting Powders van Hourglass en dus ben ik ook benieuwd hoe deze Strobe Lighting powder uitpakt...ik denk toch wat glanzender?

Becca Aqua Luminous Perfecting foundation $ 44,00 (Sephora.com) of EUR 49,50 (Babassu.nl) - nieuw van Becca is deze foundation en aangezien ik inmiddels Becca fan ben, wil ik deze toch wel graag proberen.

Diptyque + Olympia Le-Tan Rosaviola scented candle EUR 53,00 - schattige kaars! En ideaal voor Valentijnsdag toch?

Anastasia Beverly Hills Brow definer EUR 20,00 (vanaf februari 2016 ook bij Douglas) - Anastasia staat bekend om haar wenkbrauwproducten en eindelijk hebben ze nu ook een brow definer a la de Brow sculptor van Tom Ford. Ik ben benieuwd!

Surrat Beauty Artistique blush Parfait EUR 28,00 - sinds ik dit merk tegenkwam in Sephora in New York ben ik al benieuwd en deze blush ziet er wel heel fijn uit, toch maar eens proberen?

NARS Velvet Matte Skin Tint SPF30 EUR 38,00 - yes...een nieuwe foundation van NARS...die inmiddels al onderweg is, binnenkort meer!

Juliette has a gun White Spirit eau de parfum EUR 220,00 - wow...deze geur met heel veel tuberoos is geweldig lekker, enorm langhoudend ook en de fles is beeldschoon zo helemaal in het wit, vind je niet?

Moroccanoil Dry texture Spray $ 28,00 - Moroccanoil heeft een nieuwe texturizing lijn met daarin de dry texture spray die ik dolgraag wil proberen, ik hoop dat deze snel naar Nederland komt!

Moroccanoil Body Shower Gel Fragrance originale $ 30,00 - en als ik dan nog even maar doorgaan met hopen....deze shower gel mag ook snel komen, ik hoorde zelfs dat de Moroccanoil body lijn in maart naar Nederland komt! Fingers crossed!

Moroccanoil Body Buff Fragrance originale $ 52,00 - als dat nl. zo is, dan is deze body scrub in de originele Moroccanoil geur mijn eerste aankoop, lijkt me te heerlijk!

Guerlain Honey Smile Lift EUR 72,00 - wat een prachtige lipbalm in een gouden tube met applicator...vol met honing, dat moet zalig zijn!

Armani Maestro Glow SPF30 $ 64,00 - interessant, het lijkt een foundation of is het toch meer een zonbescherming met een tintje? Ik ben er niet helemaal uit, maar wel nieuwsgierig, al heb ik geen idee of deze ook naar Nederland komt

 

Van mijn vorige beauty wishlist heb ik toch wel wat gekocht en ontvangen, zo heb je de reviews van de NARS Hot Sand collectie al gezien en de Glow Kits van Anastasia! De foundation van MAC heb ik ook al binnen, getest en wel, die review komt ook heel snel! En natuurlijk heb ik ook de mooie liquid lipstick van Kat von D. binnen, die is ook geweldig! Kortom, het waren weer geslaagde producten op de lijst!

 

Wat staat er op jouw beautywishlist? Nog iets leuks gespot de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top