Reviews

MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick & lipglass - foto's, swatches & review

Arianators opgelet, sinds afgelopen week is de nieuwste MAC Viva Glam lipstick en lipglass (online) te koop en het gezicht van de nieuwe campagne is niemand minder dan Ariana Grande! Ariana koos voor 2 compleet verschillende lipproducten, zodat jij je lieve en meer stoere kant kunt laten zien, daar houdt ze van. En natuurlijk gaat de complete opbrengst van de verkoop van deze producten helemaal naar het MAC AIDS fund! Ik heb de producten getest, kijk je mee naar de foto's en swatches?

MAC Viva Glam 2016 Ariana Grande lipstick EUR 19,50 (matte) & lipglass EUR 18,00

swatches met links de lipstick, in het midden de lipstick met de lipglass en rechts de lipglass Viva Glam Ariana Grande

MAC Viva Glam Ariana Grande lipglass EUR 18,00 - shimmering pink 

Het is een transparante lipgloss met een lichtroze kleur en fijne gouden shimmers. De glans is heel mooi, de lipgloss plakt wel en geeft niet veel kleur af, je ziet de fijne shimmers wel mooi glinsteren. Deze kleur is inderdaad heel lief en schattig, op zich prima geschikt voor de jonge fans van Ariana die toch wel graag een van deze producten willen hebben (wat ik me goed kan voorstellen!). Leuk natuurlijk dat Ariana's handtekening ook op de lipglossverpakking staat!

 

MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick EUR 19,50 - matte plum

Deze lipstick is heel anders, de kleur is diep donkerrood richting pruimkleurig paars met een matte finish. De textuur is niet erg mat en de dekking is niet heel sterk, de lipstick geeft een beetje een semi-transparant effect en kan ook prima opgebouwd worden. Eigenlijk vind ik dat wel mooi bij deze kleur, je kunt er dus ook voor kiezen op een wat dunner laagje op te doen en dan is de kleur ook niet zo heel donker. Wil je juist een wat diepere kleur, dan breng je gewoon nog wat extra lipstick aan (of gebruik een donkere lipliner eronder). De lipstick kan wel een beetje blijven "hangen" bij de lipcontouren, ik raad eigenlijk wel een lippenseeltje aan om deze kleur netjes aan te brengen.

Wat een goede combinatie met mijn Zoe Karssen t-shirt! Ik combineer de kleur vandaag met een vrij neutrale, maar wel zichtbare make-up met een fijne, zachte highlighter van NARS (Hot Sand). 

Wat is die highlighter toch mooi! Ik ga er steeds meer van houden volgens mij...heb je de review al gezien?

Beide producten zijn fijn in gebruik, de lipstick is lekker stoer en een beetje stout, maar ook wel helemaal on trend momenteel met de donkere kleur en matte finish (die ook weer niet te mat is). De lipgloss is misschien niet zo heel spannend, maar wel lief en leuk, je kunt deze natuurlijk prima apart dragen, maar ook leuk gecombineerd met een lipstick.

 

En mocht je nog een reden nodig hebben om één van deze producten te kopen, dan is het goed om te weten dat de complete opbrengst van de verkopen van de MAC Viva Glam lipproducten ten goede komt aan het MAC AIDS fund. Dit jaar werd er enorm veel geld gedoneerd uit dit fonds aan Dance 4 life & Orange Babies! Fijn dat je, door een mooie lipstick of lipgloss te kopen, ook nog wat extra's doet voor kinderen in moeilijke situaties door de ziekte HIV/AIDS.

 

Je vindt de MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick en lipglass vanaf 2 februari 2016 bij alle MAC counters en winkels, alsook online in hun webshop en die van De Bijenkorf & Douglas (datum altijd onder voorbehoud). De Viva Glam Ariana Grande producten blijven minimaal een half jaar in het assortiment en de voorraad zal dus telkens bijgevuld worden (in de webshop van MAC zijn de producten al te koop, de voorraad wordt dus gewoon aangevuld!). Ga jij voor een van deze twee producten?

Deel dit artikel
Back to top