Advertorial

Win je eigen ontworpen Opel ADAM! #ADAMYOURSELF

Als je mij langer volgt dan weet je dat ik wat met auto's heb! Dat komt natuurlijk omdat ik enorm aangestoken word doordat Marc al meer dan 25 jaar een autobedrijf heeft. We zitten dus echt in de auto's en dat is één van de redenen waarom ik het leuk vind om mee te doen met de #ADAMYOURSELF actie. De Opel ADAM is een auto die je helemaal zelf kunt "stylen" en momenteel maak je zelfs kans om "jouw" design te winnen. Natuurlijk heb ik ook een ADAM gestyled, come join me at the darkside! 

 

Op www.adamyourself.com/nl-nl kun je in 3 stappen jouw ultieme ADAM samenstellen en meedoen aan de #ADAMYOURSELF winactie. Je maakt kans om de door jou gestylde ADAM daadwerkelijk te winnen. Meedoen is simpel en ook nog eens heel leuk, want je ziet direct hoe "jouw" ADAM eruit komt te zien. Bovendien wordt het winnende ontwerp ook echt in productie genomen en als Limited Edition op de markt gebracht. En de winnaar mag ook de hoofdrol spelen in de nieuwste reclamecampagne van Opel!

Eerst kies je de ADAM uitvoering die jij het mooiste vindt, ik ga voor de ADAM ROCKS met Swing Top-dak waardoor je ook met een open dak kunt rondrijden. Het slimme alles-in-één multimediasysteem is natuurlijk onmisbaar en er zit zelfs een "city"-knop op waardoor je makkelijker kan manoeuvreren en parkeren in de stad. Mijn oog viel ook op de sportieve ADAM S, want ik hou nogal van sportief rijden. Maar ik vond de kleur van mijn eigen gestylde ADAM ROCKS toch het mooiste!

Ik rij eigenlijk altijd in een zwarte auto (met een uitstapje naar een witte) en daar ben ik een beetje klaar mee, dus koos ik voor de diep donkerbruine kleur met de intrigerende naam Mr. Darkside. 

Een auto zonder velgen is geen auto...maar een auto zonder mooie velgen is wat mij betreft ook echt niets...ik vergelijk de mooie, strakke velgen van mijn ADAM maar met mijn open hakken van Casadei of Tom Ford...ze maken de auto compleet!

Mijn Opel ADAM mag dan wel donkerbruin zijn, de details zijn allemaal zwart. Zo blijf ik toch bij mijn geliefde kleur en weet ik zeker dat ik prima match in mijn all black outfit (want jullie weten dat ik dat graag draag). Nu nog een bijpassende tas.....

***tromgeroffel*** ik presenteer jullie mijn ADAM ontwerp met de donkere naam "Join the darkside", wat natuurlijk een knipoog is naar mijn liefde voor Star Wars! Dit ontwerp staat nu op de #ADAMYOURSELF actie pagina, klaar om op gestemd te worden! Je vindt mijn design hier en natuurlijk zou ik het leuk vinden als je op mijn ontwerp stemt...want die stemmen heb ik nodig!

 

Als mijn ADAM ontwerp straks bij de top 10 #ADAMYOURSELF designs met de meeste stemmen zit, dan wordt het pas echt spannend. Uit de 10 kanshebbers kiest Mascha van Beautygloss samen met andere juryleden de winnaar. De winnaar krijgt zijn of haar eigen ontworpen ADAM als Limited Edition overhandigd én mag de hoofdrol spelen in de nieuwste reclamecampagne van Opel. Bovendien wordt het winnende design ook echt in productie genomen!! Dat willen jullie toch ook wel?

 

Doe dus vooral ook zelf mee met de #ADAMYOURSELF actie, begin hier met het ontwerpen van jouw Opel ADAM! Laat hieronder bij de comments achter wat de naam is van jouw ADAM design of laat een link achter, dan zorg ik dat je mijn stem ook hebt! Heel veel succes allemaal!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Opel

Deel dit artikel
Back to top