Reviews

Welke highlighter van Benefit kun je het beste kiezen?

Wist je eigenlijk dat Kim Kardashian zweert bij een highlighter van Benefit? Ik weet nog goed dat ik jaren geleden, nog voordat Benefit in Nederland verkocht werd, hun vloeibare highlighter High Beam moest hebben! En wat was ik er happy mee, net zo blij als ik nu ben met Watt's up....de nieuwste highlighter in het assortiment van Benefit. Maar dat zijn niet de enige highlighters die ze hebben, ik heb ze allemaal even voor je op een rijtje gezet. Welke kun je nu het beste kiezen?

Benefit High Beam highlighter EUR 27,00 - een vloeibare roze highlighter met een lichte parelmoer finish, ideaal voor de lichtere huidjes

Benefit Sun Beam highlighter EUR 27,00 - een lichte bronzen vloeibare highlighter die een sunkissed glow geeft, fijn voor de iets getinte huid

Op de foto zie je ook Shy Beam, dat is een vloeibare highlighter met een matte finish, die niet in Nederland verkocht wordt, maar wel in het buitenland. Deze mini versie zat een keer in een kit van The Porefessional, die ik momenteel niet in de online shop van Douglas zie staan.

Deze drie highlighters zijn vloeibaar en komen in een soort nagellakpotjes, inclusief kwastje waarmee je ze op de huid kunt zetten. Zelf vind ik de verpakking niet ideaal, ik heb liever een tube of een pompje om eerlijk te zijn. Maar desondanks kun je er prima mee werken! Zet wat stipjes op de plaatsen waar je wilt highlighten en werk het uit met je vingers of eventueel een kwast.

v.l.n.r. Shy Beam, Sun Beam & High Beam

Benefit That Gal EUR 32,00 - niet echt een highlighter, maar wel een mooie, lichtreflecterende primer die heel geschikt is om een wat grauwe huid op te frissen, je brengt deze dus over de hele huid aan onder je andere make-up

Deze verpakking is handig! In de bovenkant zitten kleine gaatjes waardoor de highlighter naar boven geduwd wordt als je onderaan de verpakking draait. De highlighter zakt ook weer naar beneden, waardoor je geen product verspilt.

Benefit Girl meets pearl EUR 32,50 - een perzikkleurige, vloeibare highlighter met parelmoer glans, met sesamolie en lichtreflecterende pigmenten.

Benefit Watt's up EUR 33,00 - een warme, champagnekleurige highlighter in stickvorm, in eerste instantie cremig maar op de huid verandert de textuur in een poeder die goed en makkelijk te verdelen is. Dit is mijn favoriet!

Op de achterkant van de stick van Watt's up zit een sponsapplicator die je kunt gebruiken om de highlighter te verdelen/blenden. Maar om eerlijk te zijn gebruik ik die niet, je brengt de highlighter nl. al makkelijk en precies aan en blenden doe ik het liefst een beetje met mijn vingers.

swatches v.l.n.r. That gal, Girls meets pearl & Watt's up

En natuurlijk willen jullie ook het resultaat zien van de highlighters, dit is mijn make-up van gisteren inclusief de geweldige Watt's up! Ik vind het een ideale kleur highlighter voor mijn warmere huid, hij komt absoluut in de buurt van Champagne Pop van Becca, die is zeker net zo mooi. Deze is dus ook favoriet bij Kim!

 

Mijn favoriet is dus Watt's up, dat kan niet missen! Girl meets pearl vind ik ook mooi en als je een drogere huid hebt is dat misschien een betere keuzen dan Watt's up. High Beam is wat bescheidener van glans en bijzonder mooi bij lichte huidjes, Sun Beam is ook prachtig en niet al te glanzend. En Benefit, ik denk dat jullie Shy Beam ook maar naar Nederland moeten halen, die is nl. erg mooi als matte highlighter onder je ogen...weg met donkere kringen!

 

De producten van Benefit worden exclusief verkocht bij Douglas, ook in hun online shop! Welke highlighter van Benefit heb jij weleens geprobeerd?

Deel dit artikel
Back to top