Fashion

Barbie 3.0 - nu ook in klein, lang en ronder van vorm

Mijn eerste kennismaking met make-up en mode was toch wel door mijn Barbie's! Gek was ik ervan en ik heb dan ook jarenlang uitgebreid gespeeld met Barbie, haar vrienden en haar familieleden. En hoe mooi was ze, de blonde Barbie met haar stevige boezem, superslanke taille en lange, lange benen....de ideale vrouw! Nou ja, misschien wel, maar natuurlijk was ze ook wel een beetje onnatuurlijk mooi en geeft dat niet altijd het juiste beeld. Vandaar dat binnenkort Barbie 3.0 verschijnt, in een aantal andere lichaamsvormen zoals lang, kort en met meer rondingen.

Barbie 3.0 - vanaf maart 2016 te koop in 4 verschillende lichaamsvormen, 7 huidskleuren, 22 oogkleuren en 24 haarlooks, in de Fashionistas collectie vind je heel veel mode-items en accessoires

 

Leuk dat Barbie eindelijk in meer variaties te koop zal zijn, ik vond het vroeger ook wel het leukste om met verschillende personages te spelen en die zagen er uiteraard allemaal anders uit. Dat loste ik overigens op door poppen van andere merken te gebruiken of ik zette de schaar in het haar van mijn Barbie en kleurde haar gezicht met een vilstift....haha!

Is het een goede zet van de makers van Barbie? Natuurlijk! Uiteindelijk zien we er in het echte leven ook niet allemaal hetzelfde uit en is het goed om te laten zien dat iemand die korter of langer is, net zo'n gezellige en mooie pop is om mee te spelen. Aan de andere kant, speelgoed is speelgoed, en ondanks dat mijn Barbies er allemaal hetzelfde uitzagen, zag ik ook wel dat er om mij heen allemaal verschillende mensen waren. Ik denk dat je als kind heus wel weet dat speelgoed geen echte mensen zijn en dat we er niet allemaal uit gaan zien als een Barbie of een Lego popptje.

 

Wat vind jij van Barbie 3.0? Je kunt meer informatie vinden op www.barbie.nl

Deel dit artikel
Back to top