Blogs & Editorial

Photo diary van 2 februari 2016 - blauwe ogen?

Goedemorgen! Vandaag is een feestelijke dag, want 19 jaar geleden werd onze dochter Bo geboren...dat is echt ongeloofelijk, het lijkt alsof het gisteren was! We gaan het dit weekend gezellig vieren in Jamie's Italian! Gisteren werkte ik thuis en was ik lekker op dreef, de artikelen vlogen eruit...zo'n dag heb je weleens! En het zonnetje scheen....eigenlijk was het een prima dag! Kijk je mee naar mijn photo diary van 2 februari 2016?

Morning! Ik eet Skyr met Paleo crunchy muesli en granaatappelpitjes en Emo likt ook wat van een schoteltje....nou ja, mag wel een keer!

's ochtends plan ik altijd eerst de Facebook posts van die dag in, meestal zijn dat er 3 tot 4, maar ik kan spontaan nog wel wat extra's erop zetten. Heb je gezien dat we bijna 20.000 likes hebben? Ben jij er één van? :-) Dank je wel!

Ja, Chanel brengt binnenkort heel veel nieuwe nagellakken uit en die zijn me toch geweldig! Ik ben ze nu aan het testen op houdbaarheid, binnenkort kan ik er meer over vertellen...maar tot heden ben ik tevreden!

Nog zo'n product wat goed bevalt : de nieuwe Brow Definer van Anastasia Beverly Hills die ook gewoon in Nederland te koop zal zijn, bij Douglas o.a. en hun eigen webshop www.anastasiashop.nl. Ik heb de kleur Taupe al een paar keer gebruikt, de review komt snel!

Mijn outfit, broek van 7 for all mankind, shirt van Isabel Marant, vest van By Malene Birger en schoenen van Alexander Wang.

Jaaa....deze Julie lipstick van NARS is prachtig, ik vind alleen wel dat de kleur snel van mijn lippen af gaat....of ben ik soms verwend met de matte, langhoudende varianten?

Ik moest nog even op zoek naar een comedonen verwijderaar voor het artikel van gisteren en die vond ik bij Douglas, ik doe regelmatig research in beauty winkels...geen straf natuurlijk, ik hou ervan.

Dit vind ik dus echt grappig aan de snapchat filters...ze laten je soms van oogkleur veranderen en dat is leuk, zo staan blauwe ogen dus bij mij.

Maar ik vind mijn eigen oogkleur ook helemaal prima hoor!

Na een ochtend goed doorwerken ga ik voor een vers tomatensoepje voor lunch, samen met twee crackers met hoemoes enzo.

Sem is ook lekker op tijd thuis, ik maak een gepocheerd eitje voor hem, lekker!

Ik heb rond 3 uur opeens een dipje in mijn energie, heel gek want dat heb ik nooit, ik neem dus maar even een koffietje en dat helpt!

Met zon is alles mooier, zelfs deze body oil van Tom Ford (komt pas in april in de winkel), grappig dat de shimmers allemaal naar beneden zakken als je niet geschud hebt.

Ik verdeel de spullen die ik binnenkrijg altijd in verschillende doosjes (huidverzorging, haarverzorging, parfums & make-up) en ze zet dan zo weg tot ik ze ga gebruiken. Maar in dit doosje zit een beetje van alles....

Wat een lekkere zon kwam er in de loop van de middag, zalig!

OK, mijn Lumee case is binnen! Dat is een case voor om mijn telefoon met lichtjes die je aan kunt doen om betere selfies te maken...dat moest ik zeker even proberen.

Het werkt best, maar ik ben niet heel tevreden tot nu toe, ik zie nl. wat strepen op mijn scherm....zeker als je op snapchat kijkt zie je ze, dat hoort niet volgens mij! Ik moet het nog even uitzoeken...deze foto is dus gemaakt met licht van de Lumee Case.

Ik ga om een uurtje of half 5 lasagne maken, terwijl ik alles aan het snijden en bakken ben kijk ik nog een stukje Once upon a time (ik ben nu bij seizoen 2, aflevering 8 volgens mij).

In het nieuws : het is Groundhog day, dat is iets met een marmot die het weer voorspelt in de USA...wie gelooft dat nu? Wel een cutie!

Wat krijgt Bo toch leuke fanmail!

Dat is toch altijd wel heel fijn...een pakketje krijgen met daarin mijn favoriete droogshampoo van Batiste, ik vind de XXL Volume zeker een van de beste droogshampoo's die er is.

Ook nieuw binnen, de Eye opening mascara van Bobbi Brown met een heel groot borsteltje! Normaal hou ik daar niet zo van, maar ik ga hem zeker testen...wie weet ben ik wel over te halen?

Lekker, drie mooie nieuwe maskertjes van Bobbi Brown, ik heb de Skin Nourish even getest op mijn hand en die gaf een prachtig resultaat, dat masker verandert in een soort olie op de huid en voedt die heel fijn. Niet gek!

Sem doet het zo goed op school en dat vind ik echt knap van hem, dit is zijn biology test en daar haalt hij even een 8,8 voor, alles in het Engels, ik ben trots!

Maar ik ben ook trots op Bo, die vandaag 19 jaar is, heel knap, mooi en lief en heel hard werkt aan haar YouTube kanaal! Deze foto is gemaakt door een van haar volgers, die zijn ook al zo leuk & lief! 

 

Natuurlijk vieren we Bo's verjaardag vandaag wel een beetje, ik haal wat lekkers in huis en maak haar lievelingseten, dat hoort er wel een beetje bij. Ik heb zo een korte meeting en ga daarna gewoon weer lekker aan het werk, fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top