Blogs & Editorial

Photo diary van 3 februari 2016 - zalige taart & zwarte creme

Gisteren kreeg ik een zalige taart! Nee, niet eens voor de verjaardag van dochter Bo, maar omdat Collistar een nieuwe creme introduceerde, wat een lieve geste! Die taart kwam ook nog eens heel goed uit, het scheelde mij weer een ritje naar de bakker waar ik naartoe onderweg was. Het was een gezellige dag en dan hebben we Bo's verjaardag niet eens officieel gevierd. Kijk je mee naar mijn photo diary van 3 februari 2016?

Throwback naar 19 jaar geleden, deze foto maakte mijn moeder de dag dat Bo geboren werd, wat een cutie is het toch! Dat was ze en is ze nog steeds, nog steeds lief en mooi. Maar wat lijkt het nog maar kort geleden.....19 jaar is voorbij gevlogen!

Vandaag draag ik Love Story eau de toilette, heb je mijn review al gezien?

Ik heb een meeting en daarna ga ik door om een cadeautje te zoeken voor Bo...ik heb een missie, maar ben bang dat die niet gaat lukken vandaag. Ik draag een jeans van Frame, shirt van Zoe Karssen, jasje van Zara en schoenen van Valentino.

Omdat het best wel koud is, trek ik mijn zwarte wollen jas van Joline Jolink aan, lekker!

Het is dan wel koud, maar het zonnetje schijnt wel heerlijk, niets om te klagen dus...op naar mijn afspraak in de bar van dit hotel.

Ik heb een gezellige meeting met de nieuwe PR dame van Collistar, zij komt de laatste nieuwe producten aan mij laten zien. Deze Root concealers zijn bedoeld om uitgroei tijdelijk te verbergen, ik ga eens kijken of dat echt werkt, misschien wel handig in een drukke periode als je nog moet wachten tot je naar de kapper kunt gaan.

Deze hotelbar is de ideale afspreeklocatie wat mij betreft, je zit er gezellig, de drankjes zijn lekker en je parkeert voor de deur....wat wil je nog meer?

Natuurlijk ga ik even bloemen halen voor Bo...die horen er wel een beetje bij!

Grappig, ik heb er nooit bij stil gestaan dat orchideëen niet ruiken? Maar blijkbaar is dat toch het geval, nu is er in elk geval ook een geurende orchidee...al rook ik zelf niet zoveel, haha.

Als je eenmaal in zo'n mooie bloemenzaak staat, dan wil je eigenlijk alles! 

Leuk kussen van een uil! 

Bo is op zoek naar een pet, maar helaas hebben ze die in de sportafdeling van Voorwinden niet, ze hebben wel veel Adidasjes!

Ik haal broodjes bij Delifrance voor de lunch, ik neem er een met gerookte zalm, lekker hoor.

Deze geweldige taart kreeg ik van Collistar, ik besloot dus om maar geen aparte taart voor Bo's verjaardag te gaan kopen....die zou namelijk heel erg lekker moeten zijn! En dat klopte, het Taartenatelier in Rotterdam heeft deze gemaakt en hij smaakt zo lekker! 

De taart kreeg ik omdat collistar een drietal nieuw producten uitbrengt in maart die allemaal zwart van kleur zijn! De Collistar Nero Sublime lijn is verpakt in zwarte potjes, maar de inhoud is dus ook zwart....je gaat dus een zwarte creme en serum opsmeren! 

Geen zorgen, bij het uitsmeren verdwijnt de zwarte kleur, ik ga er vast nog wat meer over vertellen als de producten (bijna) in de winkels liggen.

Bo gaat uit eten naar haar favoriete Griekse restaurant en vraagt of we ook zin hebben om mee te gaan? Ik stop dus maar met voorbereidingen voor ons diner en we gaan gezellig mee :-)

Ik weet niet meer hoe dit officieel heet, maar het is een soort haloumi...een kaas die heerlijk is onder de grill..deze is alleen minder zout en ik vind de combinatie met de chutney niet echt heel lekker. Het kaas is wel zalig!

Iedereen gaat voor gyros, maar ik kies zeebaars met groenten, heel erg lekker! We hebben heerlijk gegeten en gingen rond 8 uur weer richting huis.

's avonds kijken we nog even een stukje van The Hobbit, overhoor ik Sem's aardrijkskunde en geniet ik van het programma van Floortje Dessing die op Reunion is <3 Ik ga vroeg slapen voor mijn doen, ik ben moe!

 

Vandaag wil ik flink wat foto's maken, bewerken en artikelen voorbereiden, even doorwerken zodat ik morgen een soort vrije dag kan nemen. Dat probeer ik de laatste weken wat vaker te doen, anders blijf ik maar doorwerken...dat heb je ervan als je thuis werkt, dan ga je maar door! En even een beetje ontspanning kan natuurlijk geen kwaad. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top