Blogs & Editorial

Photo diary van 5 februari 2016 - cleaning house & Sem krijgt rapport

Gisteren liep de dag iets anders dan gepland, ik had een afspraak die werd afgezegd omdat er iemand ziek was en toen belde mijn hulp ook op dat ze ziek was. Van een relax dagje met een lekkere lunch werd het een thuiswerkdag waarop ik ook nog eens de boel moest schoonmaken. Change of plans, zo gaat dat nu eenmaal weleens, gelukkig kan het gewoon. Kijk je mee naar mijn photo diary van 5 februari 2016?

Ja, superfoods zijn in en Andrélon doet natuurlijk ook mee met de kokosboost producten die uiteraard de superfood kokos bevatten. Alsof er nog nooit shampoos zijn geweest met kokos erin verwerkt....ach ja, het is een hype! De pot die ik kreeg is wel heel leuk, ik denk dat ik die vandaag ga gebruiken voor een fruitsalade!

Ik heb meer dan een week echt last gehad van mijn maag, eindelijk merk ik dat het een beetje beter gaat en dat is fijn! Gek genoeg heb ik telkens gekruide gerechten gemijd, maar nadat ik gisteren lekker pittig Indisch heb gegeten is het beter geworden....raar is dat altijd! Ik ga voor een crackertje of twee met tomaatjes en mosterd voor ontbijt!

No need to sleep....mits je maar een goede concealer hebt! Deze speciale editie van YSL's Touche Eclat ligt binnenkort in de winkels, grappig!

En de vernieuwde Touch Eclat le teint foundation natuurlijk ook, die gaat vandaag voor het eerst in de test!

Wow...wat een dekking en wat een mooie finish, ik ben onder de indruk....binnenkort een review, maar ik ga de foundation eerst nog even wat langer testen.

Ik gebruik deze Oval brushes van MAC steeds vaker, ze zijn superfijn om verschillende producten zoals foundation, concealer, contour en highlight te blenden!

Deze gebruik ik ook alweer een tijd, de oogschaduwbasis van By terry, die is echt heel fijn! Je koopt deze bij Babassu.nl en in hun winkels.

Ik ga het weer eens proberen, contouren met dit duo van Tom Ford....ik ben geen groot fan, maar de rest van de wereld wel dus moet ik het nog een kans geven. Willen jullie hiervan een review zien?

Ik ben tussendoor ook een beetje aan het opruimen, pakjes leegmaken en allemaal bij elkaar in een doos doen. Die moet ik later nog even uitzoeken, nu zit alles nog door elkaar.

Wil je veilige bescherming tegen de zon die je iedere dag kunt gebruiken? Dan heeft Aveda heel binnenkort deze lekkere Daily Guard op basis van minerale zonnefilters. Het is een heel dun product en voelt goed aan, die ga ik eens gebruiken.

Ik kreeg ook een haarband van Granny's finest cadeau met dit leuke kaartje erbij, thanks!

Een Konjac spons in hartvorm, te schattig natuurlijk! Weet je dat ik nog nooit een Konjac spons gebruikt heb? Je kunt er je lichaam en gezicht mee schoonmaken & licht exfoliëren, het is een natuurlijke spons. Toch maar eens even testen!

Scholll krijgt een verbeterde variant van hun voetenvijl....wie is fan van de oude?

Sem brengt zijn rapport mee en dat ziet er goed uit! Natuurlijk wist ik wel wat zijn cijfers waren, maar het is altijd leuk om ze zo onder elkaar te zien op een officieel rapport! Good job, Sem!

OK! Ik moest dus ook aan de schoonmaak, niets bijzonders hoor, gewoon stofzuigen, dweilen, wc schoonmaken en een beetje soppen. Spannende bezigheden ;-)

Handen wassen na het schoonmaken en dan merken dat mijn favoriete hand wash van Jo Malone op is....boe.

En dit moet je echt niet vergeten na het schoonmaken, handcreme smeren! Deze Intensive Hand Treatment van Sensai is echt erg goed, heel voedend maar wel een creme die snel intrekt en direct de handen zacht en soepel maakt.

Sorry! Snapchat is nu eenmaal een beetje raar...

Nog een foto van mijn Indische maaltje! Lekker hoor...geef mij dit iedere dag maar. Wat is eigenlijk jullie lievelingseten?

De avond is echt om te relaxen, ik lees wat magazines met Emo op schoot en lak mijn nagels nog met een extra laagje van de nieuwe Chanel Orgando. Chanel krijgt vernieuwde nagellakjes en die zijn echt a-ma-zing!!!! Binnenkort meer!

 

Inmiddels is het zaterdag en ga ik zo op pad om taarten op te halen! Daarna even snel boodschappen doen, wat lekkere hapjes klaarmaken en wachten tot de visitie komt. Het is redelijk rustig, gewoon wat familie en vrienden en dat vinden we helemaal gezellig. Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top