Reviews

Debbie's beauty favorieten van januari 2016 (en een paar tegenvallers)

De laatste keer dat ik mijn favorieten van een maand met jullie heb gedeeld was alweer van november, inmiddels zitten we al bijna in de lente!! Tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand, januari 2016, aangevuld met een paar tegenvallers! Want die heb ik natuurlijk ook weleens, deze maand zelfs van een aantal van mijn favoriete merken. Kijk je even mee of je het een beetje met me eens bent?

Dit zijn mijn favorieten op een rij, van de meeste producten staat al (lang) een review op Beautyscene, dus meestal heb je ze weleens eerder gezien:

 

- NARSissist L'amour, toujours l'amour palette (review) - zalig palette om te gebruiken, zowel met mooie neutrale als donkere, meer sprekende kleuren, ook erg goed geprijsd!

- NARS Hot Sand & Laguna blush duo (review) - een fijne combinatie van de bekende (niet te donkere) bronzer van NARS met een fijne, niet te veel glanzende highlighter, geeft een prachtig strobing effect.

- Hairloxx Spray conditioner - ik heb mijn hairextensions van Hairloxx inmiddels er weer uit laten halen, maar ik heb er weer enorm plezier van gehad, mede dankzij de speciale verzorgingslijn van Hairloxx. Mijn favoriet is de Spray conditioner die heerlijk ruikt en mij vooral ideaal lijkt in de zomer, op het strand of bij het zwembad. Spray een paar keer op je haar en kam het probleemloos door, aanrader!

- Hourglass Ambient Lighting palette (review) - dit is geen nieuw product, maar wat ben ik er nog steeds blij mee! Helaas zijn de twee buitenste kleuren bijna op en ga ik die zeker los aanschaffen, ze zijn onmisbaar geworden de laatste jaren!

- MAC Retro Matte Liquid Lip colour Feels so grand (review) - moet ik hier nog meer over vertellen? Jullie hebben alle swatches al gezien en ik ben echt groot fan van een aantal van de kleuren. Feels so grand is altijd mooi, maar ik had er nog wel een paar kunnen kiezen om eerlijk te zijn.

- Bobbi Brown Extra Intensive lip tint (review) - om eerlijk te zijn is dit gewoon een fijne lipbalm in een prachtige verpakking, al moet ik eerlijk zeggen dat er genoeg meer betaalbare varianten zijn die je lippen ook goed verzorgen. Dit is dus echt een hebbedingetje als je fan bent van Bobbi Brown.

- Sisley So Intense Fortifying eyeliner Deep black (review) - inmiddels gebruik ik deze eyeliner iedere dag, de punt is lekker stevig dus zet ik binnen een tel een strakke lijn, de liner is diep-zwart en blijft perfect zitten!

- Kat von D. Longlasting liquid lipstick Lolita (review) - deze vloeibare lipsticks zijn al heel lang favoriet bij enorm veel fans over de hele wereld, maar ik kocht er nog maar pas twee....nu ben ik om, ze zijn inderdaad geweldig en zeer langhoudend!

- Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate diamond Transformative Energy Cream & Re-Nutriv Ultimate diamond Transformative Eye Cream - dit zijn de topproducten van Estée Lauder en dat merk je echt! Volgens Estée Lauder zorgt de zwarte truffelpoeder ervoor dat de huid extra energie krijgt, zorgt het goud en de parelextract voor een stralende huid, herstelt de vitamine C de schade en zorgen mooie boters voor voeding en hydratatie. Ik ben vooral blij met de fijne textuur, die niet te dik of vol is voor mijn huid, maar zeker zorgt voor een mooi resultaat, zeker na een paar weekjes gebruik. Mijn huid oogt vol, soepel en mooi glanzend. De cremes voelen zeer luxe aan en dat mag ook wel voor hun hoge prijs, ik ben vooral fan van de applicator van de oogcreme die ook een massagebolletje heeft. Dat werkt echt te gek! Ik zal de ingrediëntenlijsten even opvragen en dan maak ik een uitgebreide review, na een paar weken tevreden gebruik verdienen ze dat wel!

- Benefit Watt's up  highlighter (review) - soms wil je gewoon "shinen" en dan pak je Watt's up erbij, die is zo makkelijk om aan te brengen en zorgt echt voor de perfecte highlighter! Let wel op, want bij teveel Watt's up geef je bijna licht.

- MAC Ellie Goulding Halcyon Nights palette (review) - ik vind dit soort palettes altijd handig om mee te nemen, de combinatie van kleuren is niet heel spannend, maar ik hou er nu eenmaal van, deze heb ik veel gebruikt de laatste weken.

- Charlotte Tilbury eyes to mesmerize - een herontdekking, want deze cream oogschaduws heb ik al weer even in huis, ze zijn wel erg fijn! Ze zijn licht van textuur, makkelijk aan te brengen met een 217 kwast van MAC en mooi op de bouwen, blijven de hele dag zitten en zijn ideaal als je echt geen tijd hebt om make-up aan te brengen en toch wat wilt dragen!

- Yves Saint Laurent Exclusives Saharienne & Tuxedo (exclusief bij De Bijenkorf Amsterdam) - mocht je een keer in De Bijenkorf in Amsterdam zijn, dan moet je even gaan snuffelen bij de exclusieve geuren van Yves Saint Laurent, die zijn heel fijn. Ik vind Saharienne vooral lekker, het is een cologne achtige geur die zowel voor mannen als vrouwen lekker is. De kleine flesjes zijn trouwens samples en niet te koop, de grote flessen ervan uiteraard wel ;-)

- Helena Rubinstein Force C Booster Fluid - vitamine C is goed voor ieders huid, het werkt als een anti-oxidant en kan schade aan de huid voorkomen en ook wel herstellen. Het is vooral belangrijk om een serum met vitamine C te gebruiken als je last hebt van pigmentvlekjes en/of littekens! Dit serum bevat geen water en daardoor blijft de 10 % vitamine C stabiel, na het aanbrengen wordt de vitamine C langzaam afgegeven.

- REN Skincare Wake Wonderful Night-time facial (review) - ik heb hier al een lovende review over geschreven en volgens mij is dit nachtmasker/exfoliant al eerder in mijn favorieten voorbij gekomen, maar het is ook echt een geweldig product! Je brengt 2 tot 3 pompjes aan op de schone huid in de avond en duik gewoon lekker in bed. De volgende ochtend sta je echt op met een stralende huid, ik ben groot fan!

Even een close-up van de applicator van de oogcreme, die is echt briljant en is heerlijk om te gebruiken. Hij rolt makkelijk over de huid, je hoeft geen moeite te doen en ik heb absoluut het idee dat het gunstig werkt om afvalstoffen rond de ogen weg te massseren....en die zorgen weer voor donkere kringen, dus als ze weg zijn dan is dat alleen maar beter!

Natuurlijk zijn er ook weleens een paar tegenvallers....dit keer van Chanel, NARS, MAC, Dior en Treets Tradition. La Base van Chanel is hun basecoat, maar helaas werkte die niet zo best om verkleuringen te voorkomen...ook ben ik teleurgesteld over het gladmakende effect, dat is er nl. niet en de basecoat droogt enorm langzaam. NARS is een geweldig merk, maar The Multiple in Hot Sand valt erg tegen, je ziet deze amper op mijn huid en glans komt er al helemaal niet af, jammer!

De Retro Matte Liquid Lip Colours van MAC zijn bijna allemaal mooi, maar sommige kleuren zijn echt lastig aan te brengen. High Drama is er zo één, erg jammer wel, want de kleur is lekker vampy! Oh ja, de nieuwe foundation spons van Dior valt ook erg tegen, die is veel te hard, "bounced" niet fijn op de huid en is lastig schoon te maken omdat hij amper water opneemt (maar wel foundation). Nee, ik vind de zwarte foundationspons die ze hadden veel en veel fijner! Last but not least, een tegenvaller van het betaalbare merk Treets Tradition, hun Healing in harmony shower gel ruikt wel lekker maar is zooo uitdrogend, daar word ik niet vrolijk fan....gelukkig is het geen duur product, maar toch was het een beetje een tegenvaller omdat de andere producten wel heel fijn zijn.

 

Wat waren de afgelopen je favorieten op het gebied van huidverzorging en make-up? Heb je ook nog missers of tegenvallers gehad? Deel ze gerust met ons, dat scheelt alle lezers weer een miskoop! 

Deel dit artikel
Back to top