Blogs & Editorial

Photo diary van 8 februari 2016 - storm met zon?

Gisteren was een behoorlijk onstuimige dag, dat hebben we allemaal wel gemerkt, wat een storm! Maar er was ook veel zon, heerlijk natuurlijk en lekker warm, maar ook weleens lastig bij het maken van foto's. Wat een struggles heb je toch soms als beautyblogger! Kijk je mee naar mijn photo diary van 8 februari 2016?

Goedemorgen, ik begin de dag met een bakje havermout, banaan en amandel, blijft lekker! Maar ik moet toch wel een andere lekkere combinatie zoeken....Na het ontbijt doe ik direct even boodschappen, gooi als het glas in de glasbak (3 volle tassen) en rij ik even langs de zaak van Marc.

 

 

 

Hebben jullie Lady Gaga's geweldige uitvoering van het nationale volkslied van de USA al gezien? Wat vinden jullie ervan? Ze rockt in elk geval haar rode (Gucci?) broekpak & geweldige oogschaduw <3

Lady Gaga zong over "the star spangled banner" en had zelf ook gekozen voor een mooie, glitterende en classy outfit.

En haar oogmake-up matchte meer dan perfect met haar broekpak, zo mooi! Haar make-up artieste omschreef het als "Ruby Red Slippers", geweldig voor een echt feestelijke look! 

Wat ze op haar nagels draagt kon ik nergens vinden, ook niet bij haar visagiste (Instagram @sarahtannomakeup) maar ik vind dat deze Vava Voom van Deborah Lippmann er wel iets van weg heeft.

Hebben jullie het artikel over testen op dieren al gelezen? 

Dit vond ik terug tussen de nog te testen producten, Brows in a bottle van Divaderme.

Het is een wenkbrauwpoeder met fijne vezeltjes die een natuurlijk verdikkend resultaat moeten geven op de wenkbrauwen, op zich is het een leuk plan, maar of het echt werkt? Ik kan het niet zo goed testen, dus moet ik binnenkort mijn moeder maar eens vragen als testpersoon te dienen...ze heeft hele blonde wenkbrauwen die je amper ziet.

Kijk, hier ben ik benieuwd naar, de nieuwe Benefit They're real primer, die je ook zo kunt gebruiken, zonder een laagje extra mascara. Als deze lijkt op de Little Black Primer van Estée Lauder, dan ben ik er heel blij mee, in de test dus.

Op zo'n zonnige dag is het een goed plan de lente collectie van Lancôme te testen en op de foto te zetten!

Maar er was zoveel zon....dat werkt ook niet zo lekker, het werd een beetje warm...maar klagen is geen optie natuurlijk, het is wel lekker.

Tijd voor een latte!

Yoshi komt gezellig even buurten.....alsof ze een praatje komt maken, want ze heeft verder niets nodig van me..de rest van de dag werk ik gewoon lekker achter mijn computer.

Soms snap ik Netflix (en Apple) niet, waarom moet ik soms opeens weer inloggen en is mijn ipad al mijn wachtwoorden vergeten? Irritant altijd, gelukkig gebeurt het niet zo vaak, maar ik wil gewoon weten waarom? Ik kijk even een stukje Once upon a time als ik aan het koken ben.

We eten spaghetti arabiata met rucola, mozzarella & tomaatjes en natuurlijk wat parmezaanse kaas.

Tijd voor Trind Nail Repair, nog steeds een van mijn favoriete nageltreatments!

Ik kijk nog even naar RTL Late Night en zie daar twee van mijn favoriete vrouwen, Patricia Paay en haar zus Yvonne Keeley! ik vond ze als kind al fascinerend en nu hou ik nog steeds van hun verhalen, met een beetje Rotterdamse humor. Leuke verhalen hadden ze weer gisteren over de muziekscene in de jaren 70, binnenkort komt er nl. een nieuwe Netfilx serie Vinyl die ook hierover gaat. Ik ben benieuwd!

 

Vandaag rij ik even naar Amsterdam voor een open huis, misschien zien jullie dat morgen wel terug in mijn photo diary, het ligt er een beetje aan wat er allemaal te zien is. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top