Reviews

NARS Audacious lipstick Barbara & Julie - favoriete nude lipsticks van nu

Vorig jaar kocht ik een keer een Audacious lipstick van NARS, volgens mij toen ik op reis was, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze fijne formule alweer een beetje vergeten was. Totdat ik op zoek ging naar een paar mooie, muted/naked kleuren om te dragen en ik toch weer bij NARS terecht kwam. Ik bestelde dus twee kleuren : Julie en Barbara, vandaag laat ik ze aan jullie zien omdat ik zeker weet dat jullie ze ook mooi vinden.

NARS Audacious lipstick EUR 30,00 (boven Julie en onder Barbara), ik bestelde ze in de Europese webshop van NARS

Er zijn in totaal 40 verschillende kleuren NARS Audacious lipsticks, een behoorlijk uitgebreide selectie dus, in fijne en afwisselende tinten. Je kunt er zowel rustige, nude kleuren vinden zoals ik gekozen heb, maar ik kocht eerder al de frisse roze-rode Kelly (review) en donkere tinten zijn er ook in overvloed te vinden. 

De lipstick is heel licht van textuur en zeer gepigmenteerd, met een beweging kun je je lippen helemaal kleuren, zelfs de lichte tinten dekken goed. De formule is een tikje droog vind ik zelf (dat komt volgens mij door de hoeveelheid pigment), maar dat verlengt wel de houdbaarheid en het voelt niet vervelend. Je moet alleen wel even opletten als je droge lippen hebt of lippen met velletjes, scrub eerst even of gebruik een lipbalm.

ingrediëntenlijst NARS Audacious lipstick - ze kunnen onderling weleens iets van elkaar verschillen omdat er verschillende kleurpigmenten zijn gebruikt - er zit castorolie in, sheaboter, lecithine, vitamine E zelfs wat vitamine C

De verpakkingen zijn gemaakt van kunststof en hebben metalen buitenkant, ze zijn behoorlijk stevig en sluiten goed af mede door de magneet in de dop. De verpakkingen zijn in elk geval veel fijner dan de meer rubberachtige verpakkingen van de andere NARS lipsticks!

NARS Audacious lipstick Julie - nude pink - ik zou deze kleur niet omschrijven als "nude", deze is nl. best wel fel en gaat meer de koraal-roze kant op. Maar dat is niet erg, ik vind het juist een prachtige kleur die zorgt voor een frisse look!

NARS Audacious lipstick Barbara - tan rose - de kleuromschrijving van deze Barbara lipstick komt wel exact overeen, het is inderdaad een roze-bruine lipstick die goed past bij een huid met een warme ondertoon.

links NARS Audacious lipstick Julie & rechts Barbara

Ik heb beide lipsticks al behoorlijk vaak gedragen de afgelopen tijd, ze bevallen dus heel goed! Ik vertelde al dat ze wel een beetje droog zijn qua textuur, iets wat je eigenlijk alleen merkt tijdens het aanbrengen. Tijdens het dragen geven ze geen droog gevoel, maar voelen ze zeker ook niet echt voedend aan, het zit een beetje in het midden. Gelukkig blijven ze wel enorm lang zitten, ook na eten en drinken zit de kleur er nog goed op en deze slijt er ook maar heel langzaam (en netjes) af. 

 

Ik heb de NARS Audacious lipsticks gekocht in de webshop van NARS (gevestigd in Europa, dus geen/weinig verzendkosten en geen invoerrechten), maar je vindt ze ook in de webshop van Sephora.fr of Selfridges. Ik heb inmiddels nog een kleurtje besteld, maar ik weet niet meer welke omdat ik dat in mijn order niet kan zien, ook niet handig!

Wat vind jij van deze lipsticks? Ga jij ook een keer voor deze formule? Wat zijn jouw favoriete nude lipsticks van dit moment?

Deel dit artikel
Back to top