Inspiratie & Tutorials

Curated - roze Valentijnsdag cadeautips

Om jullie een beetje in de stemming te brengen voor Valentijnsdag (dat is a.s. zondag) heb ik vandaag fijne, roze producten gekozen in de "Curated" rubriek! Jawel, die is weer terug en er komen nog een paar leuke rubrieken terug de komende tijd. Want een beetje inspiratie hebben we toch allemaal weleens nodig, zo weten we weer waar we naar kunnen gaan kijken als we dit weekend aan het shoppen zijn (zowel in fysieke als online winkels). En natuurlijk is het heel handig om deze link even door te sturen aan iemand die nog inspiratie nodig heeft ;-)

Dior Poison Girl eau de parfum vanaf EUR 64,00

Dit is echt een topper van een parfum en ik weet zeker dat het een groot, groot succes zal gaan worden! Misschien wordt deze suikerzoete "gourmand" geur wel net zo'n trend als Poison ooit was in de jaren negentig? De geur is licht fruitig door de sinaasappel, is zoet door de tonkaboon en heerlijk sexy en vrouwelijk door de roos, in de verte ruik je snoepjes maar wel op een sophisticated, moderne manier. Normaal ben ik niet echt gek op gourmand geuren, maar deze heb ik verrassend vaak gedragen sinds ik de flacon binnen kreeg en dat zegt natuurlijk wel iets. Ik ben natuurlijk geen "girl" meer, maar kan Poison girl zeker waarderen en dat doet dochter Bo van 19 ook, een prima cadeau voor Valentijnsdag dus!

 

Vaseline Lip Therapy Sugar Coated EUR 2,99

Hou je van suikerspin? Dan is deze Sugar coated lipbalm in het lieve roze/witte potje zeker een aanrader en wie gebruikt er nu eigenlijk geen lipbalm? Deze vind je exclusief bij het Kruidvat en het is ook nog eens een limited edition, ik zou deze dus zeker inslaan als je een zoetekauw bent!

 

Maybelline The Blushed Nudes eye shadow palette EUR 15,99

Hou je van rustige, muted kleuren voor je ooglooks? Maar wil je weleens iets anders dan bruin? Dan is dit nieuwste palette van Maybelline zeker een aanrader, qua kleurstelling lijkt het nogal op het Naked 3 palette van Urban Decay! Deze is dan wel weer een stukje goedkoper in aanschaf en dat is altijd fijn! De oogschaduws zijn niet allemaal heel gepigmenteerd (de bovenste rij oogschaduws zijn wel erg licht), maar de prijs-kwaliteit verhouding vind ik zeker niet slecht!

Benefit Hervana blush EUR 33,00 (exclusief bij Douglas)

Met een frisse, wat koele roze blush met mooie glans zie je er direct een stukje frisser en stralender uit! Zo'n blush als Hervana doet dan ook wonderen voor een grauwe winterhuid en dat komt nu ook prima van pas. Bij de blush krijg je ook een kwastje dat in het vierkante doosje past, wel zo handig! Ik vind vooral de lichte glans van Hervana erg mooi, een aanrader!

 

The Konjac sponge French Pink Clay (binnenkort ook bij ICI Paris XL)

Deze spons is gemaakt van natuurlijke spons, uit de zee dus, en daardoor perfect om je huid zacht en doeltreffend te reinigen. De spons exfolieert de dode huidcellen van je huid en zorgt zo voor een gezondere, stralendere huid. Je kunt de spons combineren met iedere reiniger of showergel die je wilt! En de hartenvorm is natuurlijk heel passend nu en de kleur komt van de roze klei die verwerkt is in deze spons.

 

Rituals Chakra Water EUR 16,50

Ik vind het altijd fijn als mijn bed ook lekker ruikt, niets is toch zo lekker als in een fris ruikend bed te stappen na een vermoeiende dag? Een paar keer sprayen met een lekkere bed/body mist is dan een prima optie, bijvoorbeeld deze naar honing en rozen geurende van Rituals. Je kunt de spray ook op je lichaam sprayen of bijvoorbeeld op de handdoeken als ze in de kast liggen, zo ruiken ze altijd lekker als je ze nodig hebt!

 

Tom Ford Louis lipstick (Lips & Boys collectie) EUR 29,00

Een mooie luxe lipstick is altijd een goed idee als Valentijnscadeau! Tom Ford bracht eind vorig jaar de Lips & Boys collectie uit met 50 mini lipsticks tegen een iets vriendelijkere prijs...hoe leuk is het om een lipstick te dragen met de naam van je geliefde? Maar ja, de kleur moet je ook nog leuk vinden natuurlijk, anders moet je (helaas) even vreemd gaan! De review van Louis (en de andere kleuren) vind je hier.

Urban Decay lipstick Matte Menace EUR 24,70 (exclusief bij ICI Paris XL) 

Matte lipsticks zijn helemaal in en ik begrijp heel goed waarom! Door de matte finish oogt zelfs een felle kleur net wat rustiger en is het makkelijker om zo'n kleur te dragen, vind ik althans! Ik draag daarom vrijwel altijd matte lipsticks als ik een felle kleur zoals rood of fuchsia draag. De matte lipsticks van Urban Decay dragen verrassend licht en luchtig, terwijl ze wel mooi gepigmenteerd zijn en de zo gewilde matte finish hebben! De houdbaarheid is ook nog eens prima, al geven ze wel af bij teveel Valentijnskussen!

 

Urban Decay lipgloss Big Bang EUR 20,70 (exclusief bij ICI Paris XL)

Maar glanzend lippen kunnen ook heel tof zijn, zeker als je bijvoorbeeld ook graag matte oogschaduws gebruikt en kiest voor een vrij matte huid, dan kan een glans op je lippen juist heel mooi zijn. En wat dacht je van lippen die wat aan de dunne of juist droge kant zijn? Die stralen ook meer bij het gebruik van een lipgloss....al is dat natuurlijk ook wel logisch, haha!

 

Sisley Phyto Lip Twist 10 Sugar EUR 36,95

Hou je liever van een bescheiden kleurtje op je lippen en zoek je wat verzorging? Dan werken deze grote lippotloden van Sisley fijn, ze geven een medium kleurtje af en voelen lekker verzorgend. Sugar is een van de nieuwe kleuren in het assortiment, een mooie frisse suikerzoete roze kleur!

 

OPI nagellak in Suzi nails New Orleans, Let me Ba-you a drink & Humidi-Tea EUR 14,95 

De trend op nagellak gebied zijn toch wel de rustige, nude tinten in beige, roze en taupe, liefst met een creme finish en een goede dekking. Je ziet momenteel minder glitters en shimmer op de nagels en de felle kleuren bewaren we toch meer voor het voorjaar en de lente. In de nieuwe New Orleans collectie van OPI zitten mooie kleurtjes die helemaal passen in deze trend en je weet dat de kwaliteit van OPI altijd in orde is!

 

Bobbi Brown Skin Nourish mask EUR 45,00

Bobbi Brown breidt hun (fijne) gezichtsverzorgingslijn uit met drie maskers, die helemaal passen in de multi-masking trend van nu! Dit masker is mijn favoriet, maar dat komt ook omdat deze perfect past bij mijn huidtype! Het is een zeer hydraterend, voedend masker dat o.a. koraalgras, groene algen en Muru Muru boter bevat en iedere huid direct weer voller en frisser laat ogen. In gebruik is het heel simpel, gewoon opbrengen op de droge, schone huid en 2 tot 5 minuten intrekken, daarna kun je het teveel eraf halen met een tissue en de rest lekker inmasseren in de huid.

Heb je meer inspiratie nodig? Of ben je op zoek naar een leuke kortingsactie? Dan moet je zeker dit weekend je slag slaan bij de verschillende webshops van De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL, er lopen best een aantal fijne kortingsacties!

Wat staat er op jouw Valentijnswishlist? Of doe je er niet aan?

Deel dit artikel
Back to top