Blogs & Editorial

Photo diary van 12 februari 2016 - ik hou van Sisley!

Goedemorgen! Zijn jullie lekker vrij dit weekend? Het begint in elk geval niet slecht, de zon schijnt hier al door de ramen al is het volgens mij wel lekker koud. Ik hou ervan, van zulke dagen, jullie ook? Ik ga zo op pad naar Amsterdam, maar heb natuurlijk eerst nog even mijn photo diary van 12 februari 2016, een vrijdag waarop ik lekker thuis aan het werk was en ook wat vrije tijd probeerde te pakken.

Lekker, een boterham met roomboter en extra dikke, pure hagelslag <3

Maar ik nam er nog een later op de ochtend, met pastrami, leerdammer, augurkjes, rucola en mosterd...ook erg lekker!

Ik keek naar het nieuws van de 3e show van Yeezy, het merk dat Kanye West heeft samen met Adidad en was een beetje in de war van de looks van de Kardashian/Jenner familie....Natuurlijk dragen zijn altijd outfits die over the top zijn, maar dit was toch wel het toppunt, het is allemaal veel te veel van alles. Maar goed, smaken verschillen.

Of vinden jullie dit wel moeder & dochter goals? ;-) Ik heb ze weleens mooier aangekleed gezien.

Altijd spannend, een breekbaar pakje!

Er zit een nieuw merk in het pakje, Lily Lolo, een merk dat ik nog niet ken, ik ga eens op onderzoek uit want er zat verder geen informatie bij (niet zo handig natuurlijk).

Ik vroeg me eigenlijk wel af of lipgloss nog "in" is? Er zijn nl nog steeds merken die nieuwe varianten uitbrengen en dan vraag ik me af of dat nog wle zin heeft? Kunnen ze zich niet beter richten op nieuwe formules zoals matte, vloeibare varianten? 

Ik kreeg pas een leuk boekje binnen over de geschiedenis en producten van L'Occitane, zo leuk om te lezen.

Dit is mijn favoriete lijn, die met veel shea boter, ideaal bij een droge huid en ook nog eens fijn betaalbaar.

Tijdens het lezen ben ik ook aan het lunchen, cracker met kipsaté salade & tauge/komkommer/harissa.

Nieuwe MAC spullen binnen, de Big Brow Pencils had ik in september al gezien, ze komen in maart in de winkels! En de Modern Twist Kajal liners voelen superzacht aan en zeer lekker gepigmenteerd, ze komen ook in maart.

Lekker lakjes van OPI, ik draag vandaag Humidi-Tea

Vandaag ga ik een social media workshop geven bij de visagie opleiding Art of Colors in Amsterdam, dat lijkt me leuk, gezellig en inspirerend. Er zullen ongeveer 60 leerlingen zijn...spannend!

Lieve Emo in het zonnetje, zalig vinden de katten dat toch!

Ik ben echt fan van deze maskertjes, Skin Nourish & Radiance Boost zijn echt perfect voor mijn huid. Uit reviews online heb ik begrepen dat Instant Detox ook erg goed is, ik ga er zeker nog een review over maken.

Er ligt een nieuwe, mooie creme van Sisley klaar om te testen en toen bedacht ik mij eigenlijk ineens dat ik vrijwel al hun producten helemaal opgebruik. En dat gebeurt niet bij alle producten en alle merken, ik ben zelf behoorlijk kritisch. Maar de Sisleya lotion, serum en Supremya nachtbalm zijn toch echt bijna leeg, het zijn echt fijne producten. Ik ga de nieuwe Sisleya creme dan ook zeker gebruiken....

Tjonge...wat een vriendelijke comment op Instagram, deze dame heeft de campagne "be nice or leave" niet meegekregen denk ik! Ik snap heus wat ze bedoelt, maar ze kan toch ook gewoon vragen waar ze het artikel kan vinden in plaats van te zeggen dat het misleidend is...come on, it's just make-up. Ik hou hier echt niet van, doe normaal joh!

 

Ik heb vandaag een beetje uitgeslapen, maar moet zo toch gaan opschieten, eerst al het oud-papier buiten zetten en dan in de make-up, ik moet er wel een beetje fris en fruitig uitzien natuurlijk. Volgen jullie mij vandaag op snapchat? Ik ga ook nog even de stad in! Fijn weekend!

Deel dit artikel
Back to top