Blogs & Editorial

Photo diary van 13 & 14 februari 2016 - op bezoek bij Art of colors

Zaterdagmiddag had ik een bijzonder leuke, zeer inspirerende middag bij Art of Colors, een school voor make-up artiesten midden in het centrum van Amsterdam! Voor een groep van zo'n 60 studenten deed ik mijn verhaal over social media en gaf ik advies hoe ze zich kunnen presenteren op internet, heel erg leuk om te doen. Natuurlijk ging ik daarna ook nog even de stad in...hoe kon ik het weerstaan? Kijk je even mee naar mijn photo diary van 13 en 14 februari 2016?

De zaterdag begint lekker zonnig, wat een weertje! Ik ga eerst maar even al het oud papier van afgelopen maand buiten zetten, dat komen ze ophalen voor een goed doel. Ze zijn altijd best blij met me ;-)

In de make-up, de lat ligt natuurlijk een beetje hoger dan normaal, want ik ga een workshop geven op een visagieschool. Maar eerst even ontbijten!

Rond half elf ga ik op pad, ik parkeer mijn auto in de Museumplein garage en wandel even naar de Cornelis Schuytstraat om bij  sale van Shoebaloo te gaan kijken. Jammer genoeg vind ik er niets bijzonders en na een minuut of 10 sta ik bij de tramhalte om naar de Singel te gaan.

Ik zet mijn auto liever iets buiten het centrum neer in een garage (maar ook weer niet te ver, haha) en pak dan een paar haltes met de tram, het is altijd zo druk op de grachten.

Art of Colors zit midden in het centrum, op de Singel vlakbij de Leidsestraat. Ze geven er dagelijks visagie-opleidingen en werken o.a. samen met MAC, die hun ook leraren levert en zelfs hun personeel recruteert onder de studenten.

Het ziet er allemaal goed uit, ik krijg gewoon zin om zelf ook een opleiding te gaan doen! Helaas ontbreekt de tijd me een beetje, maar wie weet ga ik het toch nog weleens doen in de toekomst? Meer informatie kun je vinden op de website : www.artofcolors.nl

Even een theetje voor ik ga beginnen, de leerlingen stromen alweer binnen!

Bijna iedereen is er, in totaal zouden er zo'n 60 leerlingen aanwezig zijn bij de workshop social media/online presenteren die ik heb gegeven. Best een beetje spannend, maar het ging goed en volgens de berichten hebben de leerlingen er ook zeker iets aan gehad.

Met een mooie bos bloemen ga ik weer weg rond half 4, wat een gezellige middag heb ik gehad!

Ik ga natuurlijk even bij de MAC pro store binnen, ik ben er niet vaak in de buurt maar nu wel. Ik spot deze 195 kwast en besluit die maar mee te nemen, ziet er goed uit.

Het is weer lekker druk in de winkel...zoals iedere zaterdag, herkenbaar?

Ik moet even wachten en maak dus maar wat foto's, zie je me staan?

Hee...Viva Glam Ariana is tijdelijk uitverkocht, goed zo! Tenslotte betekent dat veel geld voor het MAC AIDS fund, ze komt trouwens wel weer gewoon terug hoor!

Wat een mooie pannen zijn dit toch! Ik ben zelf groot fan van gietijzeren pannen en die van Le Creuset hebben ook nog eens een geweldige look, ik heb er zelf 2 maar wil er eigenlijk nog wel meer. Maar ja, zo'n zware pan meenemen is niet handig...andere keer maar, of gewoon online bestellen.

Ik wandel & Other Stories nog even binnen, maar koop niets.

Wat een mooie winkel heeft Make-Up Studio toch in de Heiligeweg, ziet er te gek uit en de nieuwe matte lipstick kleurtjes zijn ook fijn. Ik geloof dat ik ze ook heb, zal ik ze eens laten zien?

Ik ga een koffietje halen, dat kan ik wel gebruiken na zoveel praten, haha! Bij Starbucks is momenteel ook een leuke actie in samenwerking met benefit. Ik weet niet exact hoe het zit, maar je krijgt twee deluxe samples als je met iemand langskomt. En ik geloof dat je dan weer een bon krijgt voor de tweede koffie gratis...leuk!

En er zijn nieuwe smaken : Burnt Caramel Latte en een Pistachio & Rose Mocha....lekker! Ik koos de Burnt caramel latte die lekker was.

Ik loop toch weer even langs Shoebaloo, nu op het Koningsplein en pas de Bobbi's van Isabel Marant even aan...moet ik ook niet doen!

Zo, ik ben weer thuis, ik heb nog even wat sushi gehaald bij Albert Heijn en stap rond 6 uur thuis binnen, avondje rust!

Mijn MAC Haul!!!!

Veel nieuwe lipstick en lippencils, allemaal matte en lekker neutraal, ik ga ze swatchen.

Swatchen dus...binnenkort betere foto's!

Emo gaat in de tas liggen, waarom?

Toch niet kunnen weerstaan!

Leuk voor de zomer, want er zitten gaatjes in...lekker luchtig! En de kleur vind ik ook leuk, ja...ik ben er blij mee!

Op Valentijnsdag maak ik ontbijtjes voor de mannen, Sem gaat voor pancakes en voor Marc maak ik ook een boterham met gepocheerd ei!

En natuurlijk veel aardbeien, altijd lekker.

Altijd verstandig, nieuwe schoenen eerst even thuis inlopen, dat is echt wel nodig ook al zitten ze in het begin prima...na een tijdje lopen voel je toch altijd wel iets.

We gaan even naar mijn broer, die jarig is, en ik ben wel een beetje verrast...het is echt koud!

Maar binnen is het gezellig! De neefjes gamen even samen, we eten een taartje, kletsen wat bij en.....

...ik doe een spelletje met neefje Ferron, Spuzzle! Leuk spel, alleen heb ik wel verloren van hem...zo gaat het nu altijd!

 

Helaas ben ik een beetje verkouden/grieperig geworden sinds gisterenavond, ik heb dan ook maar besloten om vandaag een event te skippen, dan kan ik ook niemand aansteken! Maar met het weer van vandaag is het ook niet zo erg om lekker thuis te blijven....ik ga vandaag voor veel kopjes thee met citroen, gember en honing! Fijne dag allemaal.

Deel dit artikel
Back to top