Blogs & Editorial

Photo diary van 16 februari 2016 - Cover girl?

Gisteren was is lekker bezig met het opnemen van een make-up tutorial, iets wat toch altijd langer duurt dan ik van te voren dacht. Maar het was wel heel leuk om te doen en daar gaat het toch om, je ziet het filmpje binnenkort natuurlijk hier! De rest van de dag werkte ik lekker door, deed wat huishoudelijke klussen en ging met Sem even de boekwinkel in, en eindelijk heb ik de belangrijkste hacks van Minecraft door. Kijk je mee naar mijn photo diary van 16 februari 2016?

Wat fijn dat het 's ochtends alweer vroeger licht is, Sem stapt momenteel weer in het licht de deur uit! En wat een weertje, de ganzen vlogen richting het Noorden heel vroeg in de ochtend en maakten behoorlijk wat herrie....

Even buiten in de tuin aan het rommelen, de groene bak moet aan de weg worden gezet en er moet nog wat in...Marc brengt hem gelukkig weg, mijn handen bevroren nu al, koud!

Ja, lekker....broodje kip met avocado voor ontbijt, heerlijk! Wel een beetje extra peper er overheen voor wat pit.

MAC is ook op Snapchat en gisteren waren ze backstage bij Zac Posen, hoe leuk! De collectie zal eind februari te koop zijn in Nederland, je hoort er snel meer over....volgende keer ben ik er ook weer bij in New York!

Hee...dit is een nieuw product van MAC, een dubbele blush/highlighter/bronzer stick? Ik ben benieuwd, daar horen we vast snel meer over.

Ja, Aim to please is zo'n mooi Velvetease Lip Pencil van MAC, echt een goede kleur. Bedankt voor het advies, lieve dame in de MAC Pro store wiens naam ik niet weet, top tip!

Da's wel een beetje eng....scary cat!

Ah...zo zie ik eruit als covergirl, wie weet gebeurt het ooit? Haha...

Lekker zonnebaden, wat handig eigenlijk dat katten nooit SPF nodig hebben! Alhoewel, als het echt zonnig is, kunnen witte katten wel degelijk verbranden en ook oren zijn altijd kwetsbaar, zorg dus wel dat katten altijd een schaduwplekje hebben.

Lunch met crackers, filet american carpaccio en rucola...en ja, ik had al een hapje genomen!

Kijk, ik ben natuurlijk veel te oud voor WOP van Lil'Kleine, maar sommige nummers zijn echt wel lekker om naar te luisteren! 

De dekens hingen allemaal even uit het room om te luchten en toen besloot Emo toch maar op bed te gaan liggen op zo'n gekke manier, al zijn poten zijn weg, haha. Daarna heb ik nog even gestofzuigd, ik was lekker huishoudelijk bezig.

Dit vind ik zulke lastige, maar ook weer intrigerende producten, de Fluid Sheer van Armani. Er zijn heel veel kleuren, je zou ze als basis kunnen gebruiken, maar ook als highlighter, maar hoe moet ik deze kleuren ooit gebruiken als basis? Misschien moet ik ze maar gewoon eens opsmeren....ze kunnen er altijd weer af!

Mooie, schone en nieuwe kwasten zijn de besten....wat is jouw favoriete MAC kwast? Zou je er 1 kunnen kiezen? Ik ga dan voor de 217 kwast.

Sem's geodriehoek was weer eens gebroken, op naar de boekwinkel om een nieuwe (flexibele) te halen, we nemen er direct twee mee.

En als groot Minecraft fan moet hij natuurlijk even bij de boeken over deze game kijken, hij neemt er ook nog één mee.

Hacks voor Minecrafters, misschien moet ik die even doornemen? Ik snap nl. nog steeds niks van dit spel, zelfs na jaren nog niet. Ik weet wel dat het goed is voor je ruimtelijk inzicht en je er goed Engels leert, leerzaam spel dus!

Ik kreeg twee grote enveloppen binnen, met leuke kalenders van Guerlain en een kaartje waarin mij fijne dagen werden toegewenst....gelukkig is het jaar nog niet voorbij, haha! Ik vraag me nu wel af of dit een foutje was bij de post of bij Guerlain :-)

Altijd jammer als er een fijn product sneuvelt, bye bye Philips koptelefoon!

Pakje van Yves Saint Laurent met een nieuwe parfum, nog ene Touche Eclat, veel koffiebonen en glitters....ze zitten dus echt overal, inclusief overal op mijn handen. Leuk hoor, maar zonder glitters had ik het ook een prima pakketje gevonden ;-)

Ik ga Thaise groene curry met kip maken...trek in.

Natuurlijk eet ik die lekker op, met wat pandanrijst, mijn favoriete rijst.

Haha...die Asrael, die zag zijn kans schoon toen Sem zijn bakje met nog een beetje vla erin liet staan, hij likte het lekker op, betrapt!

 

'S Avonds heb ik mijn video bewerkt, keek ik samen met Sem nog een aflevering Once upon a time en sloot de avond af met het inruimen van de vaatwasser en RTL Late Night, wat spannend allemaal! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top