Inspiratie & Tutorials

Face of the day - MAC Velvetease Aim to Please + video tutorial

Sinds vorige week ben ik een beetje aan het experimenteren in het maken van korte video's, jullie hebben ze misschien wel gezien op Facebook of in de artikelen? Vandaag heb ik weer een tutorial voor jullie, dit keer van de look die ik gisteren droeg met de prachtige MAC Velvetease lip pencil Aim to please. Geen tijd voor een video (ook al duurt hij nog geen 5 minuten en hoef je niet te luisteren), dan kun je ook gerust verder lezen. Laten jullie weten of jullie die leuk vinden?

Als je de video niet kunt zien, dan kun je deze hier ook vinden, vergeet ook niet te abonneren om geen video te missen, thanks!

In de video heb ik de volgende producten gebruikt:

 

- MAC Studio Waterweight SPF30 foundation (review)

- MAC 196 kwast

- MAC Mineralize Skin Finish Natural Warm Golden (review)

- MAC 150 kwast

- Benefit Air Patrol (review)

- Chanel Entrelacs eyeshadow palette (review)

- MAC 217 & 224 brushes

- Sisley So Intense eyeliner (review)

- Benefit Rollerlash (review)

- Lancôme Sourcils gel (review)

- Armani brow brush

- Nuxe Reve de Miel lip balm

- Benefit Hoola bronzer

- MAC 174 brush

- Chanel Sunkiss Ribbon blush (review)

- MAC 127 brush

- MAC Velvetease lip pencil Aim to please (review andere kleuren)

- Anastasia Beverly Hills Glow Kit That Glow Bubbly (review)

- MAC 188 brush

Zoals je ziet en hoort, praat ik niet in de video en dat heb ik bewust gedaan. Op die manier kun je de video ook zonder geluid bekijken en het is ook meer een video ter inspiratie dan dat ik de producten uitgebreid wil bespreken. Dat wil ik wel gaan doen, maar dan in een andere vorm, denk aan een soort beautynieuwsvideo waarin ik dan wekelijks de meest fijne, opvallendste of leukste producten aan jullie laat zien. Maar ik wil natuurlijk wel graag weten wat jullie vinden van deze video?

 

Laat het zeker even weten en als je zelf leuke ideetjes hebt, dan hoor ik dat ook graag! Dank je wel voor het meedenken! En ga zeker even bij de MAC counter kijken naar de Velvetease lip pencils, ze hebben echt prachtige kleuren, ik ben gek op deze Aim to please!!!

Deel dit artikel
Back to top