Blogs & Editorial

Photo diary van 18 februari 2016 - zieke in huis

Morning!! Met een zieke zoon in huis loopt het allemaal net even anders dan gepland, dat zullen de moeders onder jullie vast ook kennen. Mijn dag bestond gisteren dus vooral uit het brengen van kopjes thee, het uitpersen van sinaasappels, brengen van flesjes water en af en toe een paracetamol. Geen tijd om veel foto's te maken voor de photo diary dus, vandaar dat er vandaag maar een korte diary online zal staan. Sorry!

Moeten julie dit ook al doen? Al het plastic apart verzamelen en aan de straat zetten? Dat vind ik helemaal goed, recyclen is belangrijk. Maar deze dingen aan de lantaarnpaal zijn niet zo handig als iedereen dat doet...probeer er nu nog maar een zak bij te hangen! Gelukkig waaide het niet!

Na een paar mooie zonnige dagen, was de zon gisteren grotendeels verscholen achter de wolken, ik zag 's ochtends nog een heel klein stukje.

Wat een mooi "bonne mine" poeder van Givenchy, die komen binnenkort in de winkels, er zijn nog twee (of meer) kleuren...ik moet het persbericht nog even goed doorlezen.

Tom Ford heeft nieuwe Cream Color for eyes, maar ik wist dat ik die ooit ook weleens had gekocht, die heb ik dus weer even opgezocht en ik heb Platinum gisteren gebruikt. Ze blijven perfect zitten, maar glanzen wel heel erg, leuk als accent maar anders iets teveel voor een daglook, vind ik.

Ja, dit is echt een ideala lipbalm onder matte lipproducten, de zachte balsem is wel verzorgend en geeft een fluwelige finish, maar glans niet teveel en is ook niet "glibberig". Nuxe koop je sinds kort bij ICI Paris XL en ze hebben ook een eigen webshop.

Wat een prachtige versie van Rosa Nobile van Acqua di Parma, een prachtige klassieke geur met rozen, deze editie is nu al te koop bij De Bijenkorf. Kennen jullie de geuren van Acqua di Parma? De klassieke cologne is ook zo heerlijk!

Sem had niet echt trek, maar wilde toch wel een boterham met ei...uiteindelijk at hij maar de helft op, arme Sem!

Kennen jullie deze Pro conceal & correct palettes van MAC al? Dit is de medium variant en hierin zitten cremige correctors & concealers die je voor allerlei dingen kunt gebruiken, van donkere kringen tot rode plekjes, je kunt er alle kanten mee op.

Dit palette zien jullie wel vaker voorbij komen, hierin zitten heel veel van mijn favoriete oogschaduws van MAC, handig allemaal bij elkaar!

Tja, wat een ramp als je zo'n heerlijk doosje macarons krijgt....helemaal als deze bij de nieuwe Narciso eau de parfum poudrée horen. Wat een zalige, nieuwe geur! Narciso is al geweldig en deze meer poederige versie is superzacht en knuffelbaar, echt zalig. Als het goed is ligt deze al snel in de winkel, maart 2016 is de planning!

Liefde voor kleine Bo en voor Chanel lipgloss in een doosje...dit is volgens mij in 1999, een echte throwback dus!

En ik wilde even aan Bo laten zien hoe ik er uit zag op haar leeftijd en toen kwam ik deze foto weer tegen, ik tijdens een miss verkiezing in de disco in de stad....haha! In 1988 dus, wat heerlijk lang geleden. hebben jullie ook nog van die genante foto's van jezelf? Ik ben altijd maar blij dat we toen niet zoveel foto's maakten als nu....alhoewel, aan de andere kant had ik sommige van mijn outfits en make-upjes best nog eens willen zien!

 

Sem is nog steeds ziek vandaag, hij ligt nu met hoge koorts op bed en dat is niet leuk voor hem. Hij had zo graag nog even naar school gegaan, de laatste dag voor de vakantie....maar ja, ziek is ziek. Ik moet twee afspraken afzeggen, maar dat doe ik met liefde! Ik ga verder verpleegster spelen vandaag en tussendoor probeer ik nog wat te werken, fijne dag allemaal!

Deel dit artikel
Back to top