Blogs & Editorial

Photo diary van 22 februari 2016 - heimwee naar #SATC

Wat is het toch altijd apart om te zien dat artikelen die je spontaan plaatst, zo veel lezers trekken, het is echt onvoorspelbaar. Gisteren merkte ik dat weer toen ik het artikel over de Instagram foto van MAC plaatste, de foto waarbij flink wat nare comments werden geplaatst. Dat artikel is enorm veel gelezen en dat vind ik heel fijn, ik zou nl. heel graag willen dat dit soort ellende eindelijk eens zou verdwijnen van social media. Kijken jullie mee naar de photo diary van 22 februari 2016?

Helemaal leuk, twee mooie nieuwe kleuren Rouge Edition Velvet van Bourjois, het is de lente collectie die binnenkort in de winkels ligt, ik ga ze zeker even testen!

Kennen jullie het Zweedse cosmeticamerk IsaDora al? ik eigenlijk nog niet, maar ik kreeg een doosje producten binnen zodat ik het eens kan gaan testen. Ze hebben in elk geval ook een Cushion foundation!

Ik vind het alleen best een prijzige variant, zeker voor een merk wat toch nog best onbekend is. Maar goed, onbekend wil natuurlijk niet zeggen dat het niet goed is, ik ga het absoluut een kans geven.

Aha...dit is dan wel weer handig, deze Cushion foundation is navulbaar met de Nude foundation! Je kunt dan een half flesje in de compact gieten.

Sem is wel wat opgeknapt, gelukkig maar, voor het eerst in 5 dagen is hij even uit bed om op zijn computer te gamen. Het duurde overigens niet lang, na een klein uurtje dook hij toch maar weer zijn bed in.

Tja, de katten zien hun kans schoon als Sem weggaat....

Sem had afgesproken om bij mijn moeder te gaan logeren, samen met zijn neefje, en na lang twijfelen besloot hij toch dat hij wllde gaan. Tenslotte kan hij bij oma ook prima uitzieken, die verwend hem nog meer dan ik misschien. Ik bracht hem dus even....gezellig altijd die familie foto's!

Dit is trouwens Cookie, de kat van mijn moeder, dochter van Yoshi en zus van Asrael, maar ze lijkt nog het meeste op haar tante Dropje. Wat een family affair!

Nou nou, die Rihanna & Drake, de video van Work kwam gisteren eindelijk uit en liet niets aan de verbeelding over. Grappig trouwens dat het niet één maar twee video's waren.

Ah...ik keek even naar RTL, naar dat programma over de '00S, leuk om terug te kijken. En daar kwam een van mijn favoriete scenes uit Sex & the City voorbij, met Mr. Big natuurlijk en zijn gevleugelde uitspraak "abso-fucking-lutely" haha! Wat was dat toch een geweldige serie, ik heb er nog altijd een beetje heimwee naar, zo'n serie wil ik weer!

Kennen jullie de actie "be nice or leave" van fotograaf William Rutten? Hij irriteerde zich zo aan de vreselijke negatieve en kwetsende commentaren die hij kreeg op foto's die hij plaatste van (vaak) bekende mensen, dat hij een actie is begonnen op social media. Veel mensen scharen zich achter hem en ik doe dat zeker ook, mensen die kwetsende reacties achterlaten worden door mij ook zonder meer geblokt. Fijn dat het artikel over de foto met de lippen ook werd gedeeld door hem, ik merkte het aan mijn bezoekersaantallen!

 

Be nice or leave! Ik ben het er zeker mee eens, ik ben als blogger heus wel gewend aan negatieve commentaren, maar ik laat me echt niet beledigen of uitschelden, ook als doen mensen die soms onder het mom van "vrijheid van meningsuiting" of opbouwende kritiek. Gelukkig komt het maar weinig voor dat ik iemand moet blokkeren, ik heb heel veel verstandige, vriendelijke lezers en daar ben ik erg blij mee, dank jullie wel! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top