Blogs & Editorial

Photo diary van 24 februari 2016 - sleeping masks zijn het helemaal

Goedemorgen! Veel later dan normaal is daar dan eindelijk de photo diary van gisteren online! Sorry, maar ik viel gisteren spontaan in slaap toen ik met Sem naar Once upon a time aan het kijken was. Ik had het koud, had hoofdpijn en was een beetje bang dat de griep mij ook te pakken zou hebben. Ik ben lekker gaan slapen en besloot even goed uit te rusten, inmiddels ben ik weer fit wakker geworden, dus dat is mooi! Kijken jullie mee naar mijn photo diary van 24 februari 2016?

Mijn ochtend routine, ik gebruik nu het Clinique Even Better serum (al een week of 3), de Neuropeptide eye therapy van Perricone MD (geweldig, zalige oogcreme!), La Prairie caviar creme fine (lichter dan het origineel, heel fijn) en de La Prairie anti-aging booster....voelt allemaal heel fijn en geeft een goed resultaat. Ik wissel de La Praire creme trouwens af met de nieuwe Sisley dag/nacht creme!

Emo komt even naast me wat drinken uit de kraan, blijft toch altijd leuk om te zien. Er staan natuurlijk ook verschillende bakjes door het huis heen, maar water direct uit de kraan is altijd het lekkerste.

De perfecte combinatie om mooie wimpers te krijgen : benefit they're real tinted primer & rollerlash mascara! De borsteltjes zijn zo fijn en de wimpers worden niet hard, maar zijn wel lang, gekruld en mooi donker. Probeer ze echt eens uit!

Ik hou van de poeders van Guerlain, Wulong is een van mijn favorieten of all time, maar ik heb nog wel een paar anderen die ik graag gebruik. Het gespikkelde poeder van de lente collectie is ook mooi, het matteert mijn huid een beetje maar laat geen zichtbaar laagje achter.

Sapjes maken voor de kids, Sem is weer beter, maar Bo is dat niet....zo niet leuk! Gelukkig houdt Ward haar gezelschap.

Dit snap ik niet hoor....waarom moeten ze nu samen op mijn stoel zitten? En ik dan? En gewoon blijven zitten natuurlijk.....

Lekker zonnetje gisteren, was eigenlijk een heel fijne dag!

Mooie schoenen gespot voor Marc bij Tom Ford! Beetje duur alleen....990 dollar! 

Make-up Studio heeft mooie nieuwe, matte lipsticks in hun assortiment, toffe kleuren ook, ik ga eens kijken hoe ze bevallen en wie weet zie je nog wel swatches voorbij komen.

Ja, nog een sleeping mask! Dat is zeker de trend voor 2016 op het gebied van huidverzorging, maskers die je de hele nacht op kunt houden en ervoor zorgen dat je 's ochtends extra mooi wakker wordt. Shisheido krijgt er ook één in hun Ibuki lijn, die ga ik zeker een keer uitproberen.

Wat een lief cadeautje van Jo Malone, een van mijn favoriete body & hand washes : Lime Basil & Mandarin...hier kan ik echt niet zonder!

Altijd leuk zo'n Chanel pakketje...helaas moet de inhoud nog even geheim blijven!

Gentlewoman van Juliette has a gun draag ik enorm vaak, ik vind dat zo'n fijne, fruitige en frisse geur die mij altijd direct wakker en alert maakt, love it. En na een tijdje droogt de geur lekker musky op....zalig

Ik heb een geweldige, donkerbruine nagellak op, maar ik mag niet vertellen welke...komt nog wel!

Sem en ik gaan even op pad om boodschappen te halen, veel fruit zoals jullie zien, extra vitamines zijn zeker nodig in onze ziekenboeg.

Ward en Sem gaan daarna even "dronen" met een mini drone die de katten heel interessant vinden, meestal zijn ze er bang van, maar deze is zo klein daar hoeven ze niet bang voor te zijn.

Beneden staat voetbal op en Sem en ik besluiten boven een aflevering van Once Upon a time te gaan kijken, ik heb een beetje hoofdpijn en ga onder een dekentje zitten....val dus bijna in slaap en besluit daarna direct door naar bed te gaan (nou ja, eerst nog even douchen). We zijn inmiddels bijna klaar met seizoen 4! Wie is er ook OUAT fan?

 

Gelukkig ben ik dus weer lekker fris wakker geworden, blijkbaar had ik even wat rust nodig! Vandaag ga ik een beetje vooruit werken, volgende week ben ik veel onderweg en dan is het wel handig als ik wat artikelen voorbereid heb! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top