Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wislist van februari 2016

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Lancôme CC Cushion $ 39,50 - de trend dit jaar wordt zeker color correcting, d.m.v. kleur de huid mooier en egaler laten lijken, Lancome doet daar goed aan mee door gekleurde CC cushions uit te brengen.

Beautyblender micro.mini.correct.four $ 30,00 - dit is handig, als je verschillende correctors gebruikt kun je ze blenden met een  mini beautyblender in dezelfde kleur!

Marc Jacobs (c)overt stick color corrector $ 42,00 - Marc Jacobs doet ook mee, ik ben alleen benieuwd hoe deze sticks ook echt geen uitpakken op de huid?

Bobbi Brown Nude Finish Tinted moisturizer SPF 15 GBP 29,50 - Bobbi Brown heeft al een fijne Tinted moisturizer, maar er komt ook een nieuwe aan, die volgens mij voor iets meer egalisatie zou zorgen. Ik ben benieuwd!

NARS The Multiple G-spot EUR 39,00 - geweldige namen toch bij NARS? :-)

Benefit Hoola Bronzing & Contouring brush $ 24,00 - deze kwast is echt een musthave, vooral in combinatie met de nieuwe vloeibare Hoola bronzer een aanwinst!

Tarte Rainforest of the Sea Twinkle Lighting Palette $ 42,00 - van highlighter palette kan ik geen genoeg krijgen, Tarte maakt echt mooie producten en eigenlijk wil ik wel meer van dit leuke merk.

Kevyn Aucoin The Sensual Skin Fluid Foundation $ 65,00 - het bekende mini potje met daarin The Sensual Skin Enhancer ligt nog steeds klaar om te reviewen, maar ik ben er nog steeds niet toe gekomen. Nu is er ook een Sensual Skin fluid foundation en die moet ook geweldig zijn, die wil ik echt proberen!

Kevyn Aucoin The Matte Lip Color $ 33,00 - matte lipsticks van een van de beste make-up merken in de wereld? Dat klinkt alsof ik er toch een keer een van moet proberen!

Viseart Eyebrow & eyeshadow palette $ 80,00 - ik ben gek op mijn Viseart palette, deze lijkt me ook erg fijn en vooral ook praktisch

LA Splash Velvet Matte Liquid Lipstick Latte & Fantasy EUR 15,99 - mooi! Vooral Fantasy, helaas momenteel uitverkocht, op de wishlist dan maar.

Bobbi Brown Art Stick Rich Nude EUR 27,00 - yes, nieuwe kleuren van deze geweldige Art Sticks, deze Rich Nude is ideaal voor dit moment, helemaal on trend.

de hele Jo Malone The Herb Garden collectie GBP 44,00 per stuk (binnenkort ook in Nederland) - ik ben echt gek op de geuren van Jo Malone en deze nieuwe zijn fantastisch, stuk voor stuk, zo lekker groen, fris en kruidig <3

Charlotte Tilbury Magic Night Cream EUR 120,00 - wat komen er toch fijne nieuwe nachtmaskers en nachtcremes uit, naar deze van Charlotte Tilbury ben ik heel nieuwsgierig, in april maar eens een sample proberen te regelen!

Charlotte Tilbury Magic eye rescue EUR 55,00 - een oogcreme die de klok terugdraait? Wil ik!

 

 

Van mijn vorige wishlist heb ik de NARS foundation en de Brow definer van Anastasia binnen, ik heb een paar keer getwijfeld of ik de Patent Finish Lip Color van Tom Ford moest bestellen bij De Bijenkorf, maar ik heb het nog niet gedaan. Ik wil ze toch het liefste even testen van te voren. En ik baal dat ik Honeymoon telkens heb gemist, dat oogschaduwpalette moet ik echt hebben! Ik kom alleen niet in de buurt van De Bijenkorf de komende tijd...iemand toevallig wel? Laat het me maar weten!

 

Wat staat er op jouw beautywishlist? Nog iets leuks gespot de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top