Nieuws

Caitlyn Jenner krijgt haar eigen MAC lipstick : Finally Free (exclusief online te koop)

Met heel veel trots kondigde Caitlyn Jenner gisteren haar samenwerking met MAC Cosmetics aan. In april 2016 verschijnt de lipstick Finally Free, de complete opbrengst van de verkoop gaat naar het MAC AIDS Fund Transgender Initiative. Met dit geld zullen verschillende projecten en organisaties worden gesteund die helpen het leven en de positie van transgenders wereldwijd te verbeteren. De lipstick is prachtig, kijk snel even verder....

MAC X Caitlyn Jenner lipstick Finally Free - Mid-tone rosy nude (cremesheen) vanaf 28 april 2016 exclusief online te koop 

 

Cailtyn Jenner heeft een behoorlijk enerverend jaar achter de rug, na een worsteling van 50 jaar durfde zij als vrouw naar buiten te treden. Iedereen kent Caitlyn waarschijnlijk wel, maar mocht dat niet zo zijn : Caitlyn was bekend als Bruce Jenner, een oud-atleet en (stief)vader van de Kardashian/Jenner zusjes en broers.

Caitlyn is inmiddels uitgegroeid tot een boegbeeld van de transgendercommunity, het is dan ook geen verrassing dat MAC Cosmetics haar heeft benaderd voor een samenwerking. MAC werkt door hun AIDS Fund al jaren samen met allerlei organisaties die helpen transgenders een beter en meer geaccepteerd leven te geven. Maar volgens Caitlyn was er meer nodig, vandaar dat deze samenwerking. De kleur van de lipstick is een zeer draagbare rosy nude, in een cremesheen finish, omdat dit een kleur is die iedere vrouw (of man) veel zou gaan dragen, waardoor je snel weer een nieuwe lipstick moet aanschaffen. En dat betekent meer geld voor dit goede initiatief! De naam is uiteraard heel bewust gekozen, ondanks alle worstelingen voelt Caitlyn zich "finally free" ofwel eindelijk vrij.

 

Wil je meer weten over de achtergrond van deze samenwerking? Op de website van MAC Cosmetics staat een heel uitgebreid interview met Caitlyn Jenner, zeker de moeite waard om dat even door te lezen. Je vindt het interview hier. De lipstick Finally Free zal vanaf 28 april 2016 exclusief online te koop zijn in de webshop van MAC : www.maccosmetics.nl.

Deel dit artikel
Back to top