Blogs & Editorial

Photo diary van 2 maart 2016 - lentekleurtjes op je nagels en hagel

Gisteren ging ik met zon weg, op weg naar Amsterdam voor presentatie van OPI en een interview met "the first lady of nails" Suzi Weiss-Fischmann van OPI. Het werd een gezellig, inspirerende middag in het prachtige Scheepvaartmuseum in Amsterdam! Eenmaal thuis aangekomen, door weer, wind en hagel, bleken er heel wat doosjes met producten op me te wachten, het wordt tijd die eens even uit te pakken. Kijk je mee naar mijn photo diary van 2 maart 2016?

Goedemorgen! Make-up is weer gedaan, ik ben tevreden met de combinatie low/highlighter

Dat is best een leuk snapchat effect, maar het zit voor geen meter.....mijn hoofd "pakte" niet.

Ja, leuk vooruitzicht! Over een maandje een paar dagen naar Monaco met hopelijk veel zon (want we moeten zonproducten testen)

Mijn make-up producten van gisteren, wat een enorme hoeveelheid heb ik toch nodig om een beetje toonbaar te worden...haha

Mijn favoriete parfum van de laatste tijd, een prima geur voor het begin van de lente. Fris, maar niet te, vrouwelijk en chique, blijft enorm lang ruiken en ik ruik Gris Montaigne van Dior nu overal in mijn kleren...ik hou ervan! Wel alleen bij de Dior boutique of Dior counter in De Bijenkorf Amsterdam te koop.

Dit duo is fijn, het is de Lowligt sculptor & Opal highlighter van Becca!

Maar Red Heels van Guerlain mag er ook zijn, het is een kleurtje uit La Petite Robe Noire collectie van Guerlain die heerlijk pittig is, zelfs met één laagje. Ik heb de lipstick de hele dag gedragen en de kleur blijft behoorlijk lang zitten. Binnenkort een echte review.

Ik had eerst mijn panterblousje aan, maar heb toch een zwarte, transparante top met stippeltjes aan getrokken...all black dus gisteren.

Daarma ging ik op naar Amsterdam waar ik een presentatie had van OPI die helemaal in lentesferen en -kleuren was, inclusief deze heerlijke Rose Lemonade.

OPI introduceerde de Soft Shades Pastels, een collectie die ieder jaar weer terugkomt maar dan telkens met andere kleurtjes. De nieuwe kleurtjes zijn allemaal dekkend en hebben een creme finish, echt heel fijn voor de lente.

Op de foto zie je links de kleurtjes met een matte topcoat er overheen, door de lichtinval lijken sommige kleuren rechts wat donkerder, maar dat zijn ze niet.

The First Lady of nails, Suzi-Weiss-Fischmann van OPI was er ook bij, leuk om haar weer te horen en te spreken. Ik heb haar alweer vier jaar geleden voor het eerst ontmoet tijdens de introductie van de Holland collectie, weten jullie dat nog? Ik heb na de presentatie nog een interview met Suzi gehad, leuk om met haar te praten over de trends van nu, vroeger en de toekomst.

De presentatie vond plaats in het geweldige Scheepvaartmuseum, wat een prachtige locatie is dat toch! 

Ik kon gelukkig redelijk op tijd wegrijden uit Amsterdam, mede dankzij de lieve Josselin van Amayzine die wel wilde ruilen met interviewtijden. Toch duurde het bijna 1 uur en 3 kwartier om naar huis te komen, dat krijg je als het van dat petweer is....snel even boodschappen doen toen ik bijna thuis was. Ik moest echt even brood en fruit enzo halen!

Pff....het is weer druk met pakjes!

Na het avondeten duik ik even in de dozen, samen met Dropje, die helpt unboxen. Zo krijgen we een nieuwe Prada Linea Rosso Eau Sport voor mannen....

...en een bijzondere booster van Clarins met ginseng die je met je creme mixt voor wat extra energie. Dat zien we wel steeds meer, je kunt nu echt huidverzorging op maat maken. Ligt in april in de winkels volgens mij en er zijn drie varianten.

Dit is ook een leuke traditie, het paasei met verzorgende ampullen van Babor, dat heel geschikt is als een soort "voorjaars"kuur voor de huid. Dit is ook een leuk cadeautje en een stuk gezonder dan paaseieren, haha.

L'Oréal stuurde een nieuwe lijn haarverzorging op, de Argile extraordinaire lijn die geen siliconen bevat, het haar goed schoonmaakt en mooi laat glanzend. Er zit ook een droogshampoo in de lijn. Ik weet alleen niet zeker of deze lijn ook naar Nederland komt, ik kreeg deze producten van L'Oreal internationaal....als ik meer weet, dan horen jullie het zeker!

Lekkere kleurtjes! Dit is ook een nieuwe stylinglijn, Studio Pro van L'Oréal, ook hiervan weet ik niet of ze naar Nederland komen. 

De Clinique Pop lijn wordt uitgebreid, met liplacquers (waarom?) en oogschaduws, die ga ik eens even goed bekijken en testen.

Prada Candy krijgt ook een nieuwe variant, Candy Kiss, ik heb deze nog niet geroken omdat de fles nog dicht zit. Morgen (nu ja, vandaag) maar even doen. Ben jij Prada Candy fan? Volgens mij is dit echt een grote favoriet van veel vrouwen!

En Biodermal krijgt ook nieuwe producten, waaronder een P-CL-E serum, zelfbruiners en vernieuwde zonproducten. 

 

Vandaag ben ik (eindelijk) gewoon de hele dag thuis aan het werk en dat is heel hard nodig! Events en afspraken zijn leuk, belangrijk en nuttig, maar tijd om thuis even goed aan het werk te gaan is dat zeker ook. Gelukkig is het volgende week juist weer wat rustiger met afspraken, dus de balans is goed. Morgen ben ik weer weer onderweg....heerlijk hoor! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top