Nieuws

MAC Charlotte Olympia collectie NL release 2 april 2016

Vorig jaar tijdens de Londense Fashion Week werd het nieuws naar buiten gebracht over de samenwerking tussen de Britse schoenenontwerpster Charlotte Olympia en MAC. Op de foto's die we toen zagen, leek de collectie wel uit de jaren 40-50 van de vorige eeuw te stammen qua verpakkingen, een prachtige vintage style collectie. Inmiddels weet ik dat de collectie over een maandje in de winkels ligt en kan ik je eindelijk de producten laten zien. Kijk je mee naar de informatie over de MAC Charlotte Olympia collectie?

Inspired by pin-ups, silver screen sirens and the bygone era of old Hollywood glamour, the British luxury shoe and accessory designer is known for a vintage aesthetic that embodies elegance and femininity with a hefty dollop of charm. Now the unapolagetically nostalgic allure of Charlotte Olympia is captured in a M.A.C. collection of retro-glam colour.

LIPSTICK Leading Lady Red (deep red - matte) & Retro Rouge (deep brown-red - matte) EUR 21,00

LIPSTICK Starlett Scarlet (true red - matte) EUR 21,00

LIPMIX Red (primary red) & Crimson (dark blackened red) EUR 17,00

PRO LONGWEAR LIP PENCIL Kiss Me Quick (yellow-red) & He Said, She Said (brick red) EUR 20,50

CREAM COLOUR BASE Golden Age (metallic antique bronze) EUR 22,00

CREAM COLOUR BASE Sepia (dirty chocolate-brown) EUR 22,00

LIQUID EYE LINER Nearly Natural (deep brown) EUR 21,00

PIGMENT Overdressed (fleshy beige w/pearl) EUR 24,00

ZOOM LASH MASCARA Lofty Brown (brown) EUR 20,50

MAC STUDIO NAIL LACQUER Old Fashioned (deep burgundy red cream) & Good Old Days (white cream) EUR 11,00

MAC STUDIO NAIL LACQUER To Have or Have Not (orange red cream) EUR 11,00

BLOT FILM Shine from the Inside! EUR 17,50

EYELASH CURLER EUR 23,50

MIRROR COMPACT EUR 14,50

249 EYE SHADER BRUSH EUR 37,00

204 LASH BRUSH EUR 12,00

MAKEUP BAG EUR 29,00

 

Natuurlijk hadden we al wat foto's gezien en aan de hand daarvan was ik al erg enthousiast over de collectie, ik hou van dit soort luxe, vintage verpakkingen en de producten zijn ook helemaal iets voor mij. De kleuren of producten zijn misschien niet heel vernieuwend, maar daar draait het in deze collectie ook niet om, het is puur een collectie die je koopt omdat je houdt van de uitstraling. Ga jij voor de vintage/pin-up look? Dan is dit toch helemaal geweldig! Ik zou echt alles wel willen hebben, maar dat komt natuurlijk ook omdat ik gek ben op de speciale collecties van MAC.

 

De MAC Charlotte Olympia collectie zal vanaf 2 april 2016 te koop zijn bij geselecteerde MAC verkooppunten en ook in hun online shop (data en verkooppunten zijn altijd onder voorbehoud, vraag het eventueel na bij MAC zelf). Wat zou jij willen kopen van deze collectie?

?>
Deel dit artikel
Back to top